Nejste přihlášen/a.
Já ji dostala bez plechu, na netu jsem tak malý nenašla. Smi se tam dát varné sklo? Díky
Díky, nevite ještě jak to dostat do češtiny? Manual vpodstate nrpotrebuji, ale nemám zkušenosti s příkonem pri pečení, stačil by ten 1000 na upečení kuřecího stehna nebo malý koláč?
Nejlepší použití je na topinky z chleba, veky, rozpůlené rohlíky. Máznout sádlem a po osmahnutí na jedné straně otočit na druhou.
A na plátky lanšmítu, anglické slaniny, plátky sekané,
spíše na ohřátí pizzy, stejnoměrně rozprostřeného rizota, zapečených brambor, těstovin,
anebo proužky/plátky syrového pokrájeného masíčka z prsa /naloženého se zeleninou.
Celé stehno by se nemuselo u kosti propéci. Možná po ožehnutí přikrýt alobalem. Zkuste.
Malý koláček jsem nezkoušela, na to mám velkou, klasickou troubu .
Po nahřátí a rozpálení spirály jde opečení dost rychle, tak se musí hlídat. U této malé troubičky je malá rozteč mezi surovinou a sálající spirálou.
Mě se osvědčila na ty topinky, jsou stejnoměrně opečené. Tedy rychlé opečení, ne na dlouhou přípravu pokrmu.
-------
Miska k tomu je hliníková, možná použít alobalové misky na grilovačku. Pokud do toho chcete investovat.
Manuál se o varném skle nebo kuřeti nezmiňuje. Jen obecná bezpečnostní upozornění.
![]() |
AFK MB-1200P.1 Oven.pdf | 222.69 kB |
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.