Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nedokázal by někdo vyhledat, kdo prodával tuto troubu?

Od: aja1946® odpovědí: 6 změna:
Jde o troubu, zřejmě starší. Bohužel se marně snažím. Myslim firmu, informace, kdo to prodával apod. Děkuji
doplněno 26.08.24 11:40:

Já ji dostala bez plechu, na netu jsem tak malý nenašla. Smi se tam dát varné sklo? Díky

Nedokázal by někdo vyhledat, kdo prodával tuto troubu?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x

Je to halogenová minitrouba výrobce AFK. Další informace tady.

hodnocení

Moc děkuji, já to četla Atik. Tak proto to nešlo.

hodnocení

4x
Zde manuál
manua.ls/...
hodnocení

Díky, nevite ještě jak to dostat do češtiny? Manual vpodstate nrpotrebuji, ale nemám zkušenosti s příkonem pri pečení, stačil by ten 1000 na upečení kuřecího stehna nebo malý koláč?

pohanka

Nejlepší použití je na topinky z chleba, veky, rozpůlené rohlíky. Máznout sádlem a po osmahnutí na jedné straně otočit na druhou.

A na plátky lanšmítu, anglické slaniny, plátky sekané,

spíše na ohřátí pizzy, stejnoměrně rozprostřeného rizota, zapečených brambor, těstovin,

anebo proužky/plátky syrového pokrájeného masíčka z prsa /naloženého se zeleninou.

Celé stehno by se nemuselo u kosti propéci. Možná po ožehnutí přikrýt alobalem. Zkuste.

Malý koláček jsem nezkoušela, na to mám velkou, klasickou troubu .

Po nahřátí a rozpálení spirály jde opečení dost rychle, tak se musí hlídat. U této malé troubičky je malá rozteč mezi surovinou a sálající spirálou.

Mě se osvědčila na ty topinky, jsou stejnoměrně opečené. Tedy rychlé opečení, ne na dlouhou přípravu pokrmu.

-------

Miska k tomu je hliníková, možná použít alobalové misky na grilovačku. Pokud do toho chcete investovat.

lmgify
hodnocení

0x

Manuál se o varném skle nebo kuřeti nezmiňuje. Jen obecná bezpečnostní upozornění.

AFK MB-1200P.1 Oven.pdf 222.69 kB

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]