Nejste přihlášen/a.
Ale pokud jste při sestavování skříní stejně pozorný, jako při psaní tohoto zmateného dopisu, spíše byste se do ničeho podobného pouštět neměl.
Proč by to měl být -ZMATENÝ DOPIS-podle mě toto není žádný dopis,/asi zřejmě netušíš,jak takový dopis vypadá/,ale jenom dotaz a nevím,co je na něm zmateného,jastli nejsi tak trochu zmatený ty,ty rádče.
má nárok na úhradu prokazatelné škody - máte pojištění z běžného života? To by se dalo tímto uhradit a pojišťovna si pohlídá korektnost jeho požadavku.
Co tam ti 2 maníci dělali 2 dny, když skříň byla rozebraná?
Jestli dokážeš tu původní nahradit stejnou a novou za 13 tisíc, tak to vůbec nepůjde z kauce a máš po starostech.
To je nějaká zabudovaná skříň v rámci celé stěnové sestavy, že to dávali dohromady 2 dny? Dva dny je dovezení zboží + zakázková instalace celé stěny včetně výplňových dílů na míru po stranách.
Má majitel nějakou právo po mě chtít zaplatit služby, které si on sám objednal,****Jasně, má na to právo. To, že Vy se domníváte něco jiného, to nedí důležité. Z kauce to taky nelze, páč pak by byla kauce nižší,.
Takže se domluvit a uhradit to, co požaduje. Nebo to zařídíte sám, přesně jak soi to majitel přeje?
Asi by to chtělo změnit název otázky, problém s nájemníkem.
Dal jsem bod, ale asi by to chtělo úplně nezávislý pohled na věc... Protože jak je známo, může být vyčůraný nájemník a i pronajímatel... To je taky odzkoušeno životem...
Jelikož jsem roky pronajímal byty a kanceláře, tak vím, jací jsou občas nájemníci.
ale neměl by také tu cenu prokázat***není třeba, buď akceptujete, nebo jdete do sporu.
Mluvil jste již s majitelem, že tato částka, co po Vás požaduje, je velice nepřiměřená? Co na to sdělil?
Já bych to nedal.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.