Nejste přihlášen/a.
Dobry den topenar vrtal prostup na trubku prilis nizko a poskodil izolaci (lepenku)
K poskozene casti se nejde dostat ,zed nejde zazbit protoze svude kolem jsou trubky odpadu!navic neni cas v pristim tydnu budou podlahari lit anhidryt!
Co se stane kdyz to tak necham?Bude prostupovat nejaka vlhkost?Jde o podelnu dirku cca 3mm
stavba je sucha!
Pokud je dírka vodorovně, těžko do ní něco naleješ. Co takhle "medvědí ho*no"v kartuši, dělá ho ta firma s ptákem ve znaku (vypadl mi název, ale ODS to není, mají červené kartuše) a říkají tomu butylenový tmel.
doplněno 18.06.10 20:25:Mám na mysli tohle:
Materiály od Hasoftu uznávám, jde o to jak to tazatel nacpe do tý dírky, myslím, že tohle Hasoft domyšlené nemá.
no ono bez fotky lze tezko neco presne nabizet, ale napr. Hasoft ma veci v kartusi na zaliti nebo pro aplikaci stetkou, pasy, tesnici pasy apod., tak si treba vybere.
Take se priklanim k nazoru, ze Hasoft produkty jsou dobre, co jsem od nich mel vzdy bylo dobre a ceny slusne
Dekuji vsem za rady!neco zakoupim a diru opravim!
Zajima me vsak co by se stalo kdybych na to neprisel a nic neopravil?poznal bych v budoucnu ze byla nekde dirka treba jen mala?
pozanl-nepoznal to neni prece odpoved!me opravdu zajima jestli mala dirka nadela velke problemy!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.