Neoddělí jeden čas sem stim měl olepenou odpadovou rouru v koupelne praskla a ja nak nemel čas to vyměnit Běžně to v autech dávám pod anténu když je měnim nebo stin zaplacnu diru v kastli kerou taham kabely napr pro kameru couvací senzory nebo tažný
Právě proto se ptám Občas něco demoluju a zpátky těsním na obytným přívěsu, originál je to podpatlany nějakým netuhnoucim tmelem, snad se to jmenuje Terostat nebo ta nějak, po ceně jsem se radši ani nepidil. Používám pak medvědí hovno(butylen) v kartuši, ale zdá se mi horší, po čase od povrchu začíná tvrdnout a nevím, jak dlouhodobě těsní, navíc pak bývá i trochu problém místo znova odlepit (mřížky odvětrání lednice), navíc se mi zdá, že je agresivní na některý plasty, okraje stresnich oken se časem pokroutily a nevím, jestli je to tim medvědím hovnem, nebo prostě už stářím a sluncem
Nekvalitní provedení. Se správnými spojkami a těsnícími kroužky má systém krytí IP67 (chráněno proti dočasnému ponoření do vody). Trasa má být ve spádu, na začátku a na konci šachty, pak na nižším konci v odkanalizované šachtě voda vyteče. Máte to tak uděláno?
Víte, kde se voda do chráničky dostává? Zkuste to zacpat (zvenku) dle rady kolegů.
Je trasa ve spádu? Udělejte na dolním konci odkanalizovanou šachtu (trativod).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.