Nejste přihlášen/a.
Honda s jejíma cenama mi připadá moc drahá..
0x
Chcete jen benzín? Nebo i plyn? Se startérem nebo bez? Doplňte otázku... K čemu ji budete hlavně využívat?
Záložní zdroj proudu pro mrazák, lednici, plyn.kotel, světla.
Použití co nejméně, jen pokud bude třeba.
Zatím se rozhoduji mezi
Fieldmann FZI4018-BI , FZI4020-BI
Schepach SG2500i
Jak jsem psal, Honda by byla bezva, ale ty ceny!
S výrobky Fielmann nemám dobré zkušenosti... soused má na podobné použití Schepach, ale typ si nepamatuji... takže za mě tento...z těch tří
Přenosná pro "Záložní zdroj proudu pro mrazák, lednici, plyn.kotel, světla"? To s ní budete cestovat po různých místech, kde je lednice a kotel?
Pokud jde o záložní zdroj pro stabilní spotřebiče pro případ výpadku elektřiny, tak to zařídí UPS, nebo lépe fotovoltaický systém s baterií. Ten navíc využijete i tehdy, když elektřina od distributora bude k dispozici.
Máte jí někdo, zkušenosti?
"v dnešní době bezolovnatého cinu s kratkou dobou rozpadu je klidně možný, že až dojde na použití centrály, bude už nefunkční."
To slyším poprvé, vysvětlíte? Díky
0x
Pro napájení elektroniky je zase vhodná centrála se sinusovým průběhem výstupního proudu. Běžné centrály totiž mají hranatý průběh nebo modifikovaný sinus. Obdélníkové impulsy se elektronice moc nelíbí.
doplněno 25.08.24 23:24: Dokonce, jak jsem byl upozorněn, je potřeba pro napájení ledničky elektrocentrálou potřeba až 20-násobek výkonu motoru. Je to z toho důvodu, že motor pohání kompresor, který přetlačuje chladivo pod tlakem.
proteco-naradi.cz/...
Pořád ňák nemůžu zkousnout bazarovou Hondu, vím prd co s ní kdo prováděl a v jakém je stavu, když se jí chce zbavit..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.