Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký odšťavňovač?

Od: id odpovědí: 9 změna:
Prosím o radu co koupit. Na strojek Tuty fruty už nemám sílu. Mám asi 10 l rakytníku a 20 l aronie. Vůbec se v různých typech nevyznám. Ď id

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

spu
hodnocení

0x
id
hodnocení

Jako vtip dobrý. To si pořídím jablečný sad na kalvádos *au*
Chtěla bych jej používat i v kuchyni během roku.
spu
id
hodnocení

Prosím, opravdu si myslíte, že jsem takové nemehlo, že nenajdu heuréku? Spíše mi poraďte, jakou máte a s čím máte zkušenost. Ď.
spu
Poradím, od toho jsem zde. Ale k věci. Měl jsem Catler JE 410 a nebyl jsem spokojený při odšťavňování bylo plno pěny vždy tak půl na půl a ta pěna není dobrá jak chuťově, tak vzhledově.
Sice je to vítěz testu, ale mě zklamal. Proto než odstředivý, kupte raději šnekový.
kenav

Jedině šnekovy,odstredivy je k nicemu jeden ze spotřebičů absolutně na nic

id
hodnocení

Super odpovědi, děkuji oběma.

liburena
hodnocení

0x

Zdravím, máme pomalý a silný US Orion. Není nad něj. Jen šťáva...

řepa, aronie, grep,mrkev, rakytník, zázvor, jablka, atdatp. , ale je kapku dražší...smoothie nechci *palec* na zdraví

liburena

Pardon, spletl jsem název- ne Orion ale OMEGA !

Nejnovější je ale přes 10 000,-Kč, 200W, pomalé lisování...

Omlouvám se

L.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]