Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Co s broskvemi se strupovitostí

Od: lorenc odpovědí: 3 změna:

Zdravím.Je možné zavařovat broskve(pokud možno bez loupání) se strupovitostí?Nebudou se takto zavařené kazit?Loni jsem je použil na marmeládu,ta vydržela až do konzumace.Broskoně nechci stříkat žádnou chemií.Díky za reakce.

 

 

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 

mate59
hodnocení

1x

Slupku u broskve spařím a sloupnu.Když je zavaříte, kazit se nebudou.

 

hodnocení

1x
avatar babkazov

Já jsem kdysi dostala kýbl takových ošklivých broskví. Oloupala jsem je. Z jablek jsem uvařila kompot, namixovala do hladkého pyré a ty broskve, ve velkých kusech do toho nechla přejít varem a ve skleničkách zavařila. Bylo to úžasné. Jako přesnídávka na mlsání, mladá si to dávala na mysli, polévaly jsme tím palačinky.

 

km
hodnocení

1x

stropovitost kazení nezpůsobuje, to spíš menší obsah cukru v zavařenině

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]