Nejste přihlášen/a.
Zdravím.Je možné zavařovat broskve(pokud možno bez loupání) se strupovitostí?Nebudou se takto zavařené kazit?Loni jsem je použil na marmeládu,ta vydržela až do konzumace.Broskoně nechci stříkat žádnou chemií.Díky za reakce.
Já jsem kdysi dostala kýbl takových ošklivých broskví. Oloupala jsem je. Z jablek jsem uvařila kompot, namixovala do hladkého pyré a ty broskve, ve velkých kusech do toho nechla přejít varem a ve skleničkách zavařila. Bylo to úžasné. Jako přesnídávka na mlsání, mladá si to dávala na mysli, polévaly jsme tím palačinky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.