Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Reklamace plastových vchodových dveří

Od: medek odpovědí: 9 změna:

Namontovali mi plastové vchodové dveře před 3mi lety. Teď zjiěťuji, že rám je tak ze šikma, že dveře v podstatě ani nejdou seřídit aniž by nedřeli na straně naproti pantům o podlahu. Na straně u pantů je to OK, takže rám je zešikma. Bylo montováno v hrubé stavbě, kde nebyly podlahy. Myslíte, že je to na reklamaci? Možná se rám tak zkroutil. Křídlo je celkem těžké a je tam i rozšiřovací profil.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

A není podlaha udělaná prostě moc vysoko?
Každé dveře si časem trochu sednou a seštelování má zajistit, aby dobře chodili v rámu, ne aby se dala kompenzovat příliš vysoká podlaha.

medek
hodnocení

Ne podlaha je rovně, samozřejmě jsem to měřil. Křídlo i když je horní pant co nevíce přiáhnutý, stejně na druhé straně dře o zem. Nevím jak to mám lépe vysvělit. Prostě rám je zešikma.

Nemyslel jsem křivá podlaha, ale jestli není výš než je nula podle výrobce dveří.
Samozřejmě, pokud je rám vodorovně a dveře šikmo a nejdou na šroubech dorovnat vodorovně tak je to chyba dveří.

krtek6
hodnocení

2x

a záruka je rozšířená, že tu mluvíme po 3 letech? Co takhle vzít váhu a zjistit co je vlastně křivé a co ne

medek
hodnocení

Samozřejmě jsem to měřil a rám je nakřivo. V papírech je záruka 3 roky

Rám je nakřivo nebo dveře jsou nakřivo?

hodnocení

2x
Kde všude je futro nakřivo? Je nakřivo u pantů? A o kolik na dvoumetrové vodováze?

hodnocení

0x

před 3mi lety. Teď zjišťuji...

pokud to máte v záruce, tak reklamujte. Pokud je po záruce, tak se s tím smiřte.

hodnocení

0x

Zlá montáž dverí,ak je rám na krivo. Ostáva len rám vybrať a znova ho osadiť. Či sa na to vzťahuje záruka,tak to vo vašich podmienkach záruky alebo kontaktujte toho,kto prevádzal montáž.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]