Nejste přihlášen/a.
Namontovali mi plastové vchodové dveře před 3mi lety. Teď zjiěťuji, že rám je tak ze šikma, že dveře v podstatě ani nejdou seřídit aniž by nedřeli na straně naproti pantům o podlahu. Na straně u pantů je to OK, takže rám je zešikma. Bylo montováno v hrubé stavbě, kde nebyly podlahy. Myslíte, že je to na reklamaci? Možná se rám tak zkroutil. Křídlo je celkem těžké a je tam i rozšiřovací profil.
A není podlaha udělaná prostě moc vysoko?
Každé dveře si časem trochu sednou a seštelování má zajistit, aby dobře chodili v rámu, ne aby se dala kompenzovat příliš vysoká podlaha.
Ne podlaha je rovně, samozřejmě jsem to měřil. Křídlo i když je horní pant co nevíce přiáhnutý, stejně na druhé straně dře o zem. Nevím jak to mám lépe vysvělit. Prostě rám je zešikma.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.