Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak povolit venkovní vodovodní ventil či trubku

Od: cestmir® odpovědí: 6 změna:
Dobrý den chtel bych vyměnit venkovní vodní ventily. Bohužel zatím nešli povolit. Zkoušel sem zatím nástřikem na povolení. Chtěl bych i více zabrat jen mám strach ať něco neurvu jak se mi párkrát už na domku stalo. Bo síly je dost necelé dva metry a přes 160kg jateční váhy ale nevím kde přesně to uchytit. Nebo použít ruční plynový hořák? Děkuji
Jak povolit venkovní vodovodní ventil či trubku
Jak povolit venkovní vodovodní ventil či trubku #2
Jak povolit venkovní vodovodní ventil či trubku #3

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Řádně ohřát plamenem to koleno (nikoliv kohout). Koleno se teplem roztáhne a ztvrdlá fermež v závitu změkne. Pak by to mělo jít celkem snadno povolit.

hodnocení

Děkuji mockrát. Sem si myslel že to bude asi nejlepší cesta.

hodnocení

3x
Jestli mate plynovy horak, tak spoj poradne nahrejte, vypalte konopi a pujde to podstatne lip povolit. Samozrejme trubku nahrivat bez vody…
hodnocení

Nejspíš to tak dopadne. A bez vypnuté vody by to pak byla větší sranda . Děkuji za odpověď

hodnocení

0x

Já tam vidím na konci kohoutu šestihran. Takže větší hasák a zabrat. Když to praskne, tak to povolíte v koleně.

hodnocení

Ano máte pravdu je tam šesti hran. Tak zkusím pořádně zabrat. Děkuji

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]