Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak opravit kousek venkovní podlahy?

Od: misa503® odpovědí: 2 změna:

Dobrý den. Na zahradě bez stříšky mám kousek ( asi délka 1,5 m a šířka 1 m ) staré rozbyté na povrchu podlahu mezi zídkou a záhonkem z kamené nízké zídky. Planují tam dát kachličky zbylé z koupelny. Mám : vhv-eshop.cz/... Lepidlo je mrazuvzdorné.

Mám dotaz zda kachličky určené pro vnitřní použití koupelny nalepené na tento kousek podlahy v zimě nepopraská glazura na kachličkách. Jestli ano, tak co kdybch ty kachličky otočil glazurou na lepidlo. Nevadilo by mi to.

Děkuji za případné rady nebo zkušenosti

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Odkaz je nefunkcni, ale obecne dlazba pro venkovni pouziti musi byt nenasakava, taky mrazuvzdorna. Pokud je mrazuvzdorna, tak ji pouzijte, ale jinak dlazba urcena pro koupelnu zimu neprezije. Otocenim dlazdice nic nevyresite.

hodnocení

Koupím tedy venkovní dlažbu.

Děkuji za radu

Co když bude na boku zdi venku kachlička z koupelny celá zalitá lepidlem na obklady a dlažbu mrazuvzdorné lepidlo..

Co se stane s kachličkou uvnitř tohoto lepidla v mrazech?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]