Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kyselý zapach z pradla

Od: pet odpovědí: 3 změna:
Dobrý den.
U pár kusů oblečení( mikina,trička) se memuzu zbavit jakoby kyselého zapachu po vyprání a usušení.uz po nekolikáté a stale to po usušení cítím.
Nemáte někdo zkušenost jak se toho zbavit?
Je to třeba pouze jedna mikina z celé pračky,nebo jedno tričko,ostatní voní po aviváži.
Nejvíc je to cítit na uschnutí.
Kdyby jste mel nekdo nejakou radu nebo mate stejny problem,budu rad za odpovět.není jako zatuchlina z nevyčištené pračky ale jako by jste čichli k čerstvému silikonu ale neni to tak intezivní.
Dekuji s pozdravem Petr.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Nejspíš to bude materiálem jednotlivého kusů oblečení, jinak by bylo cítit prádlo vsechno stejne.

bramburka
hodnocení

0x

Zkuste pridat do pracky dve lzicky octa. JInak bych jeste zkusila znovu vycistit pracku a hlavne i suplik na praci prasek. Tam se tvori plisen. Suplik se musi vyndat, vycistit kartackem.

farm
hodnocení

0x

Zavěste nebo vložte mezi prádlo kytičku usušené -

LEVANDULE

"Víš", povídám Andule,

"jak voní levandule?"

Začala se usmívat:

"Ty mi chceš tu kytku dát?"

Já však zůstal nad věcí.

Šli jsme v ZOO ke kleci,

kde lev, statný zvířat král,

za mřížemi tvrdě spal.

Přistrčil jsem Anču blíž:

"Čichni k němu přes tu mříž

a pak mi sděl plynule,

jak voní LEV ANDULE!"

...--------...--------...Nějaký umělý textilní materiál, dlouhé namáčení?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]