Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Práva na klidný život

Od: kamila odpovědí: 7 změna:
Mám otázku, ale nevim kam ji zařadit, tak zkouším zde.
Sousedi prodali "Romum" domek, na pocatku, pár měsíců, to i vypadalo, že budou výjimečně slusni, a že problémy nebudou.
Z neznamych duvodu se vse otočilo. S podporou některých zde žijících že začaly tvořit problémy, často ve svých "debatách" s mnoha jinými jsme slyšeli, co a jak o nás.. Došlo i na urážky, výsměch, ponižování.. Az došlo na výhrůžky zabití madich psů a nás.
Policie sice přijela, ale ihned upozornila, že přese vše, nic udělat nohou.
Dnes nás opět jeden vyhrožoval zase jinou formou a na jiné téma.. A k tomu, že oni si mohou dělat co chtějí, ze žijeme na vsi atp.
Také nás donutil odstranit živý plot, jinak vše oleje Randapem.
O nehezkych slovech, která užil, raději pomlcim
Máme vůbec šanci v klidu zde dožít?
Má někdo podobné zkušenosti?
Dekuji za pochopeni
K.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

10x
Je to taktika, aby vás donutili prodat barák pod cenou, který nebude chtít někdo slušný koupit. Takže ho koupí jejich příbuzní Romové za "hubičku"
Proč si myslíte,že vás donutili zničit živý plot? Nikdo to nebude chtít takto koupit.
Poradil bych vystavět plot že ztraceného bednění. Ještě lépe bednění a železobetonový plot, z vaší strany dát nové rostliny, třeba v květináčích, bobkovišeň, aby to nebylo betonový.
Železobetonový plot jen tak nezbouraj *smich* jejich výhrůžky atd si nahravejte,abyste mohli v případě jejich stížností na úřadě na betonový plot ukázat PROČ takový plot
Romy mám taky na stavbách, je to tak půl na půl no... U ty horší poloviny je získání nemovitostí tímhle způsobem docela běžný.

riva
hodnocení

1x

Doporučuji postavit pevný plot a nainstalovat bezpečnostní kamery. Někteří sousedé jsou a budou stále problematičtí, není to vaše zkušenost, ale je to tak všude. Starousedlíci se raději stěhují jinam, ceny nemovitostí klesnou a vzniká další gheto.

Ano - vše nafotit . Před. Budete mit dukazy

km
hodnocení

0x

nejste moc konkrétní, takže ani rady nemohou být konkrétní

nerad to píšu, ale přijde mi, že tohle nemá řešení, pokud chcete mít opravdu klid, přestěhujte se

orbital
hodnocení

0x

Až budete konkrétní, tak vám poradím konkrétně.

Podle všeho to jsou jenom nějaké kecy, které neumíte doložit.

Pokud by někdo vyhrožoval a nebo jen řekl sprosté slovo urážku, tak s ním zatočím takovým způsobem, že se z toho po... :))

Já takhle skončil ve vazbě a byl jsem "v právu"
Případ autorky dotazu je etnického rázu. Prostě některým Romům narostla křídla. Ale i dalším etnikům tady POMALIČKU začínají narůstat křídla a jejich chování je rok od roku sebevědomější. Prostě zkouší hranice kam az to jde
orbital

Ve vazbě končí neúspěšný psychopati. Nauč se s kamerou, koukni na honzu tunu a případ Úpice, jen se tam směje cikánům do ksichtu a ty se můžou po... :)

Nejlepší ta mladá cuza, Jak vždycky bere čáru když vidí kameru

Ruuun :))

Ps: Já to proti těmhle etnikum dávám v jednom, ale je lepší být ve dvou (kamerach). Pak si nic nedovolí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]