Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Osb zaklop krokve

Od: pollo odpovědí: 5 změna:
Dobrý den,
Mam krokve +-1cm křivé, chtel bych srovnat krov OSB deskou s kterou jsem nepočítal. OSB ma nějaké vlastnosti, proto bych se rad zeptal jestli může byt v celkové skladbě. Jde i to, ze PIRka je 60x120 a bude lepe držet na celkové ploše, než li krokvích.
Skladba:
- strecha provetravana s mezerou Bramac
- mezi krokve vata Unirol Profi 160mm
- osb 3 deska 12 mm PD
- PIR deska Bauder DAL 80mm
- KVH 40x60 rošt
- SDK rigips modrá deska akustik
Může to takto být?
Děkuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Zodpovědně Vám to zde nikdo nesdělí, páč to musí spočítat odborník, po doplnění dalších potřebných údajů, které mají velký vliv na výpočet.

Já jsem podobné vždy řešil s panem Ryplem, většinou ke spokojenosti. Ale ne pokaždé mne jeho rada potěšila..

pollo
hodnocení

No prave, PIR ma ekvivalent difuzniho odporu 150, OSB 3,6, vata nekde 1,5. Tezko rict, jak se to bude vzájemně chovat z interieru.

a ještě info, jaký to bude prostor, jaký provoz, jaká teplota, a vlhkost.

a další...

pollo
hodnocení

Obytne podkrovi.

To řeknete tomu, kdo Vám to bude počítat a dodejte mu další info.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]