Nejste přihlášen/a.
Zdravím
budu betonovat ztracené bednění, jeho jednu stranu budu potřebovat lehce zeteplit, aby nepřenášel zimu dále. Chci na to použít XPS polystyren 3-4 cm a přes to Cetris desku. Je to pro mě nejjednodušší, nebude to pohledové, mám tu nějaké zbytky co na to použiju. Jak uchytit polystyren a Cetris? Napadlo mě polystyren přichytit lepicí pěnou, Jak potom dále Cetris desku? Napadlo mi talířovou hmoždinku s kovovým trnem jako na polystyren, s tím, že talíř bude trochu vyčnívat, což by tak nevadilo. Je ještě nějaká jiná možnost? Ponese jenom Cetris, na něm už nic dalšího nebude.
Jak dlouho nechat beton tvrdnout než do něj budu vrtat, postačí 3 dny?
Díky za rady
Zeď ze ZB, na to pěnou nalepíe XPS, pak na to pěnou připelíte Cetris, jako povrchovou úpravu? Pokud to bde Cetris 8-10mm, tak OK,
Pokud to bude silnější Cetris, tak to přiděláte hmoždinkou do ZB a vrutem.
postačí 3 dny****ANO
(proč nenatáhnete na XPS lepidlo a nějako omítku? Nebo jen XPS nařít fasádní barvou. )
Jako povrch, aby byl pevnější? To záleží jak pevný? Cetris klině můžete natřít fasádní barvou a pak do něj i kopat balónem.
Viděl jste jak je pevná správná omítka na polyši?
Cetris je 12 mm. Je fakt že přilepit ho pěnou bude jednodušší než vrtat díry. Tak to zkusím. Půjde o půl metru vysoký lem, takže kdyby to spadlo, tak se nic neděje a v nejhorším to potom přišroubuju
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.