Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tvrdá pěna do podlahy místo betonu

Od: jecko odpovědí: 4 změna:

Nemá někdo zkušenost s izolační pěnou do podlahy co vytvrdne jak kámen? Chceme dělat rekonstrukci a zateplení podlahy kde je aktuálně jen škvára a na ní prkna. Dostal jsem nabídku na tuto pěnu místo betonu. Má to někdo doma? nebo ví někdo jak se to jmenuje?

Místo vrstev směr zdola beton-hydroizolace(asi ipa)-polystyren-zalité podlahové topení... mi nabízeli tuto pěnu, která by se nastříkala rovnou na hlínu a nahoru by se do ní asi nějak zalily i trubky podlahového topení. Ta prý vytvrdne že se na tom dá chodit.

Nějak se mi to nezdá, ale nepodařilo se mi vygooglit kdo to u Prahy dělá, nebo jak se to jmenuje.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Nie je to náhodou toto. podlaha.cz/...

jecko
hodnocení

Není. Tohle se mi dokonce také podařilo vygooglit. Toto konkrétně je jen vršek. Ta pěna by měla nahradit komplet vše. Betonový základ, i polystyren a i vrchní vrstvu. Navíc by toho měla stačit menší tloušťka.

km
hodnocení

0x

neznám, ale věří, že něco takového může existovat, ale levné to nebude

ten kdo vám to nabízel by měl přece vědět, jak se to jmenuje

jecko
hodnocení

Nevím jestli mi říkal název, každopádně jestli ano, tak se mi ta informace v hlavě dostatečně neohřála a ušima se mi vypařila.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]