Dobre odpoledne. Chtěl bych na záchod dodělat bidetovou sprchu. Mám tam jak klasiku ventil pro WC, tak i umyvadlo. Dival jsem se, že mám asi dvě možnosti, buď baterií se sprchou z toho wc ventilu nebo novou baterii k umyvadlo s vývodem na sprchu. Nemám zkušenost,takže nějaké výhody/nevýhody uživatelů co už to mají? Z toho pripojeni na WC bude jenom studená voda, to je mi jasne
Jako ze byste mel vanovou baterii s vyvodem na sprchu nad umyvadlem? Taky by to asi slo. Co ale dat dvojcestny rohacek na studenou vodu k baterii? Zalezi jestli mate baterii k umyvadlu na zdi nebo na umyvadle. Taky neni dobre vypinat bidetovou sprsku pouze tim vypinacem na ruzici. Tak na to myslet.
bida
Jestli něco takového sanitino.cz/... nebo takového siko.cz/... Ano to sem četl, že je dobré vypínat vodu na přívodu, proto mi vypínání klasickým rohackem nepřijde pohodlné...
km
vyberte si podle toho, kam lépe dosáhnete, co se vám lépe ovládá, víc líbí a kde vám hadice nebude překážet
neznáme dispozici vašeho wc, obě varinty jsou možné
bida
Ano proto píšu, jestli někdo nějaké takove řešení má jaké má zkušenosti, jestli by priste zvolil jinak, jestli je tepla voda zbytečná nebo nutná...WC je malé, všechno na dosah. WC ventil vlevo, umyvadlo vpravo (z pohledu sedícího na wc.
kenav
Existuje kohout který se dá místo perlatoru k němu sprška a teče buď sprska nebo normál výtok.Rychla montáž, mám to to v kuopelne a voda teče tepla nebo studená vše ok
bida
Na perlato odbočku jsem nasel, to asi ne. To není hezky ani na záchod
km
pokud máte zdroj teplé vody na druhym konci baráku, myslím, že postačí studená, pokud si ovšem nebudete chtít dávat práci a odpouštět, než se dostaví teplá
jinak je asi příjemnější se mýt v teplé vodě
km
řešil jsem pro probíhající rekonstrukci, máme 2 wc, na každém to máme jinak, jednou vlevo, podruhé vpravo, jednou roháček se studenou (levné a vkusné řešení, asi i vzhledově hezčí než ta podomítka), podruhé podomítková baterie (drahé ale vkusné řešení) s teplou i studenou. udělali jsme to tak, jak bylo technicky možné. praktické zkušenosti s tím zatím nemám.
Ahoj, koupili jsme celou baterii s bidetovou sprskou. Umyvadlo mame se skrinkou, takze jsem jen vykrouzil v boku otvor. Bareie na to mela pripravenou krytku. Bydetova sprska se pousti pretazeni baterie do horni polohy a teplota je potom takova, jakou si kdo nastavi. Za me spokojenost.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.