Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Parozábrana

Od: martinh odpovědí: 6 změna:
Dobrý den,
Jakou používáte parozábranu? Rozhoduji se mezi reflexni AL nebo bez a nemůžu se rozhodnout. Jestli vzit Jutafol 170 nebo nebo jnou značku Tyvek, Isocell. Pod stropem budu mit WIFI AP. Docetl jsem se, ze AL folie ovlivnuje kvalitu signálu WIFI i GSM.
Skladba zespodu - SDK rost, parozabrana, vata v tloušťce 30cm, folie střešní, late, kontralate, betonová taška.
Děkuji

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

jinou značku***není důležié, jak je to značka, ale jde o pevnost a propustnost. Čím lepší, tím menší propustnost, tím lepší parozábrana.

Jsou fólie s gramáží 70, 110, 170. Já bych šel do 170. O tom, že by Al fólie ovlivňovala signál, tomu nějak nevěřím.

Skladba zespodu - SDK rost, parozabrana, Jak a na čem bude připevněna ta parozábrana? vata v tloušťce 30cm, folie střešní, late, kontralate, betonová taška.

martinh
hodnocení

Na klestinach, jsou od sebe zhruba 70cm, tak snad bude drzet

vata v tloušťce 30cm,***tuto váhu to udrží? Neprotrhne se? Jak je připevněna ke kleštinám? Jak je uchycen rastr?

martinh
hodnocení

Mezi klestinama bude snad provazek, ktery bude drzet vatu. Parozabrana se nalepi zespodu klestiny a na to přijedou trmeny na SDK, nebo dela se to jinak? Nevidel jsem jiny zpusob

Já zase neviděl izolatéry a sádrokartonáře, kteří dávali provázky. každý jsme něco neviděli.

jecko

Třeba signál wifi ovlivňuje hodně. Dal jsem pod vinil podlahu v patře folii která byla tvořena asi 3mm tlustým polystyrenem a z druhé strany hliníková folie. Slepil k sobě a od té doby se do patra dostanou jen 2 čárky wifi místo 5. Přtom na chodbě a v koupelně jsem to nedal. Možná že kdybych to dal i tam, tak neprojde čárka žádná.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]