Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,Znáte někdo firmu RI Okna?doporučili byste nebo ne?Poptávali jsme cenové nabídky na okna,která chceme co nejdříve objednat a RI Okna nám dali nabídku docela slušnou...
RI OKNA jsou v pohodě. Mám od nich okna v celým domě, montovaná etapovitě (neměnil jsem všechna naráz) posledních 6 let. Takže i dlouhodobě jsou naprosto v pohodě. Pokud už měníte okna, tak si nechte určitě montovat 3skla, a kde to jen trochu jde (není potřeba mít otevírací okna všude), dejte okna FIX, tj. zkrátka jen rám s 3sklem.
RI okna : S touto firmou máme skoro denní kontakty. Firma používá certifikované materiály a podle přístupu, dbají na kvalitu svého zboží. Osobně bych se oken tohoto výrobce nebál. Musím, ale uvést, že jsem nikdy nebyl v kontaktu přímo s montážníky. Ale dle strategie a politiky firmy, mám pocit, že si zakládají na dobré pověsti.
Dobrý den , společnost RI okna jsou v insolvenčním řízení, tak pozor na tuhle volbu .
Než se rozhodnete pro jakoukoliv společnost doporučuji vše řádně prověřit
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.