Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Firma RI Okna - znáte někdo?

Od: zanna* odpovědí: 10 změna:

Dobrý den,Znáte někdo firmu RI Okna?doporučili byste nebo ne?Poptávali jsme cenové nabídky na okna,která chceme co nejdříve objednat a RI Okna nám dali nabídku docela slušnou...

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladislavtikal*
hodnocení

2x

tady si vyberte z diskuze #ri+okna #1200

zanna*
17.06.10 14:07
hodnocení

děkuji

ladislavtikal*

neni zač hlavne aby to aspon drobet pomohlo

halik
hodnocení

0x

RI OKNA jsou v pohodě. Mám od nich okna v celým domě, montovaná etapovitě (neměnil jsem všechna naráz) posledních 6 let. Takže i dlouhodobě jsou naprosto v pohodě. Pokud už měníte okna, tak si nechte určitě montovat 3skla, a kde to jen trochu jde (není potřeba mít otevírací okna všude), dejte okna FIX, tj. zkrátka jen rám s 3sklem.

zanna*
hodnocení

okna neměníme, máme novostavbu a teprve budeme dávat okna, tak se tu o to zajámám, abych nešlápla uplně vedle... 3skla jsou samozřejmostí... o FIX oknech také přemýšlím, určitě je někde dáme... děkuji za názor a zkušenosti

fidonet*
hodnocení

0x

RI okna : S touto firmou máme skoro denní kontakty. Firma používá certifikované materiály a podle přístupu, dbají na kvalitu svého zboží. Osobně bych se oken tohoto výrobce nebál. Musím, ale uvést, že jsem nikdy nebyl v kontaktu přímo s montážníky. Ale dle strategie a politiky firmy, mám pocit, že si zakládají na dobré pověsti.

zanna*
hodnocení

Děkuji, tak snad budou tou správnou volbou...

leon*

euar
hodnocení

0x

Dobrý den , společnost RI okna jsou v insolvenčním řízení, tak pozor na tuhle volbu .

Než se rozhodnete pro jakoukoliv společnost doporučuji vše řádně prověřit

radi*

Tak to jste zřejmě kapacita na insolvenci! :) ... to co píšete je kravina /o tom "pozoru"/ a nechce se mi to vysvětlovat, poněvadž předpokládám, že to všichni, kromě vás vědí...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]