Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problémy z bývalou přítelkyní a jejím synem

Od: nicoljdfj odpovědí: 15 změna:

Dobrý den,chtěla byh vědět co mám dělat když mám podezření že matka syna mého přítele má na soudě známí,každý soud vyhraje to přeci není možný.A jak se dá postupovat když víme že nezaopatřený syn není přítelovo ale jemu už 18 měsíců a chtěli bychom to nějak prokázat.děkuji Křováková

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidus*
hodnocení

2x

Jasně jedině testy DNA na vlastní náklady a pak se soudit, soudit, soudit.

ar*

souhlas a třeba tady genomac.cz/...

Taky jsem je podstoupil , ale na MT a Y-GenoGrafickém testu a taky dobré zjištění.*smich*

marenka*
hodnocení

0x

Já vám teď neodpovím přesně, ale touhle peripetií si nedávno prošla kamarádka. Jejímu nynějšímu muži, který měl syna už 3letého řekla bývalá ve vzteku, že syn není jeho. Bylo to tvrzení proti tvrzení, ona to pak u soudu popřela, ale řešili to přes soud v Brně a museli si nechat udělat testy DNA.

lidus*

jejda Mařenko, nemohla by jste mi poradit jak vložit fotku? Už mi radil Milan ale já jsem asi blbá.

marenka*

Kliknete na odpovědět, a pod okýnkem kam píšete jsou dva řádky. Upozornit na odpověď e-mailem, nebo Chci vložit obrázek. To druhé zaškrtnete a otevře se nová nabídka pro vložení obrázku. Pozor, musí to být .jpg.

cyril*

Mě se po zaškrtnutí nic neotvírá. Kde je chyba?

marenka*

*nevi*

doplněno 17.06.10 12:45:

Ale k dotazu... legrace to nebude, proto to Brno, musí to povolit nejvyšší státní zástupce. Tady máte výňatek co odpověděli v online právní poradně.

Obávám se, že v případě, kdy je uveden v rodném listě Vašeho dítěte jako otec, nezprostí se rodičovských práv ani povinností. Otcovství může zrušit pouze nejvyšší státní zástupce, který to dělá pouze v zájmu dítěte. takže teoreticky by to připadalo v ůvahu, pokud by se např. našel skutečný biologický otec, který by chtěl být jako otec Vašeho dítěte skutečně uveden...

Problémy z bývalou přítelkyní a jejím synem
cyril*

Tak právě toto tam nemám.

lidka*

Osobně se sice neodvažuji radit ohledně PC, ale s tímto jsem také měla problém, tak to zkusím. Pokud označíte u odpovědi vložení obrázku - musíte nejprve odpověď vložit a teprve poté se vám toto objeví a můžete vybrat obrázek a vložit. Určitě se vám to povede. Mátlo mne to, že obrázek se vkládá až po vložení odpovědi. *placni* Držím palce!

marenka*

*palec*Pravda, já to dělám tak automaticky, že ten jeden klik jsem úplně vypustila. *hi*

patronka*

K původní otázce nemohu nic dodat,protože jsem to pro spoustu hrubek nepochopila.Zkusím ale poslat obrázek.

doplněno 17.06.10 14:23:

Hurááááááá.Poprvé se mi to podařilo,ale musela jsem s netbůčkum přes celou zahradu až ke kompostu.Budu si tam asi muset zřídit detašované pracoviště.Na fotce je hlamýždí grupáč.

Problémy z bývalou přítelkyní a jejím synem #2
cyril*

Tak jsem zvědav.

doplněno 17.06.10 16:49:

A pak že to nejde!

Problémy z bývalou přítelkyní a jejím synem #3
marenka*
17.06.10 12:41

,,

cyril*
hodnocení

0x

Něco na tom bude, tedy s těma známostma u soudu. Vám o jednom, který měl u soudu taky pár známých a vždy dostal o nějaký ten měsíc až rok víc než by zasluhoval. Prostě se někdo umí narodit. *frajer*

doplněno 17.06.10 12:27:

Vím o jednom...

kejki
hodnocení

0x

Jedině pokud ústavní soud prolomí 6měsíční hranici epravo.cz/... A pokud se nebudou stýkat, tak po 18roce to jde nějak podle zákona o rodině.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]