Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kuchyň - jak nalepit obklady

Od: bootcover* odpovědí: 2 změna:

Zdravím,

jak správně nalepit obklady v kuchyni. U horních skříněk začnu od latě dolů. Truhlář skříňky umístí na hranu dlaždice. Takže budou skříňky přímo na zdi. Jak udělat správně obklady pod skříňkou pro digestoř? Když je požadavek truhláře skříňky až ke zdi. Dal mi jednu doporučení, dodělat obklady až po montáži linky, což se mi moc nechce, když tam budu mít lino vymalováno atd.

doplněno 17.06.10 11:54:

Uz me jedine napada. Nechat namontovat horni skrinky, nalepit obklady a dodelat dolni skrinky. Mam vestavenou digestor do skrinky, takze bych asi nikdy netrefil presny rozmer obkladu pod digestori..

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

rob*
hodnocení

0x

já to vyřešil takto:

doplněno 17.06.10 12:06:

tak to je jiná...

a lepit obkladačky pod všechny horní skříňky budou vyhozené peníze...

Kuchyň - jak nalepit obklady

ladislavtikal*
hodnocení

0x

musite si to rozmerit kolik meri spodni skrinky s deskou a pak kolik chcete mit od pracovni desky horni skrinky aby vam to vyslo na celou nahore dole je muzete treba utopit o 5 cm zalezi na tom co budete davat za obklad po zmereni si date dolu lat do vahy a zacnete od late nahoru jestli jste amater tak si kupte křžky na spary at je mate vse stejne

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]