jak poznám, že rám postele mi má naději vydržet několik let a nebudu muset každé tři roky kupovat nový? Co říkáte na tento? Linea Natura POST/...
Jak je to s matrací? Mohu si koupit matraci o rozměru 140x200 v jiném obchodě, aniž by byl problém ji poté zasadit do rámu o stejných rozměrech - od jiné firmy? Četl jsem, že někdy s tímto mohou být problémy.
Pokud se chcete bavit o kvalitním nábytku, tak obloukem obejděte krámy typu IKEA, XXXLutz, Mobelix a pod. Opravdu solidní postele z masivu vyrábí u nás třeba Montero montero.cz/... ale výrobců je u nás poměrně dost. Co se týče matrace - lze je kombinovat, záleží na rozměru, ale také na typu roštu a pod. Ideálně vyzkoušet někde na showroomu
jk2021
Ovšem kvalitní postel z masivu za 10 000 nekoupíte, bude stát nejméně dvojnásobek (sám jsem ji nedávno kupoval a jen rám 140 x 200 s vysokým čelem bez roštu byl za 22 000).
Zrovna v lutzu se da narazit na celkem solidni kusy, ale jestli to je zrovna tenhle ti nereknu, to si musis jit osahat. Jinak mrkni na spime.cz, kdysi jsem se u nich na postele dival, vypadalo to dobre a ted je tam nejaka akce.
Prakticky všechno pod 20k jsou sirky... Skončil jsem u vlastní výroby, materiál ca 3k, z nářadí toho moc potřeba neni, dá se to udělat jí za víkend.. Rám s nohama neni nic složitýho..
Největší problém jsou známí, protože hned chtěj taky
Podle fotek těžko. Pokud samotný rám (bez čela) nebude vážit alespoň 40kg tak u mě je to hrachovina. Nejlepší volba je vlastní výroba, nebo oslovit známé a vyrobit si na míru co potřebuju. Výroba na zakázku to je jiná cenová kategorie.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.