Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám v místnosti lehce přes 24 stupňů a potřebuji teplotu nějak snížit, ideálně na 20 - 21. Teď je po dlouhé době venku příjemných 20 stupňů, ale i když otevřu okno úplně, tak teplota v místnosti je stále stejná. Zkoušel jsem i mobilní klimatizaci, ta sice místnost po nějaké době o pár stupňů ochladí, ale po vypnutí se asi po hodině teplota opět vrátí na původní hodnotu. Máte nějaký tip lépe vymněnit vzduch v místnosti?
Na výměnu vzduchu je ventilace a na chlazení klimatizace. Co lze jiného očekávat, když mobilní klimatizaci brzo vypnete? V jiném svém příspěvku na podobný dotaz jsem psal o stropním ventilátoru, který pocitově dokáže také snížit teplotu. A může být zapnutý nonstop při několikanásobně nižších nákladech. Při vaších zmíněných teplotách budete mít pocit chladu a to za poměrně nízké pořizovací náklady.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.