Nejste přihlášen/a.
Pozná někdo co je tohle za barvu?
Pořádně jsem to rozmichal a otázka je jestli tě po těch 40 50 letech ještě bude zasychat.
Dneska jsou barvy drahý jako prase takže proč to nevyužít... Potřebuju natřít nějaký starý železa proti reznuní, nějaký betony proti vsakování - na střeše, na to by se to mohlo ještě hodit, jak dlouho to asi tak tvrdne? abych věděl kolik dnů před deštěm to musím aplikovat ...
Pokud někdo pozná co je to vyloženě zač... Váží to minimálně 2 kg nebo víc takže tam toho je docela hodně bych Řek, Odhadem asi tak jedna třetina piksly
Kolik by dneska vyšla taková pixla? Aspoň 2000 Kč?
Dle mě se jedná o Izokryt, předchůdce Izoban-u...pro venkovní i vnitřní nátěry betonu, zdiva, omítek a kovových předmětů opatřených základním anitkorozním nátěrem. Betonové podlahy (garáže, nebytové prostory, sklepy, dílny, balkóny apod.). Betonové bazény, vodní jímky, ocelové nádrže apod. Ředidlo S 6005, pochozí, odhaduji, za cca 8 hodin...použité syntetické ředidlo. Proti vodě v bazénu odolné za 8 dnů...pro déšť to nebude tak dlouhé...
A myslíš že to ztvrdne když to bylo 40 let v pixle která už začíná prorezávat a vytiká?
Nebo to i po takové době saturuje ten beton a bude to fungovat? Dík.
Jo, chápu, že princip zatvrdnutí probíhá asi odpařením těkavé látky...
Je nutná vhodná nějaká úprava betonu před aplikací?
Neměl by být mokrý a s odpadavajícími částmi...a bez prachu...a první nátěr bych dělal s ředěním 1 : 1, vyzkoušel bych, aby barva nasákla do betonu
Omést prach..
Suříkový barvy (olovo) zařízli ekologové, bohužel.. Na železo jedna z nejlepších antikorozních barev..
A v tomhle je nějaký olovo? Mám se mít na pozoru?
Myslíte že tyhle lidi z výroby (Zdá se že tam plný ty podobný piksly co mám) neumřeli na rakovinu plic?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.