Přátelé, v lidlu budou mít krimpovací kleště na dutinky i se sadou dutinek. Hodí se to koupit? Kleště samotné bych bral stejně v číně, jde mi o to jestli vzít set lidl nebo dutinky koupit v elektrospeciálce+kleště asijský přítel...
Vzal bych je jedině v akci kolem 300 Kč. I v Alze je teď mají levněji, než je aktuální cena v Lidlu. doplněno 31.07.24 07:24: U Poláka ještě levněji. allegro.cz/...
Příště dejte aspoň odkaz. Myslíte tyhle? lidl.cz/... Vypadají úplně stejně jako jedny co mám z Číny asi za půlku. Na domácí použití ok, na profi bych se s tím styděl, tam mám lisovačky od NG a je to hodně velký rozdíl. Sada dutinek vypadá docela prakticky a každý hned nepotřebuje mít po 500 kusech. Velké plus je u Lidlu reklamace, takže pokud vám nevadí, že přímo od Číňana by celá sada vyšla levněji, nebál bych se toho. Ale jak říkám, maximálně tak na doma. A hned hlavní věta v popisku mě pobavila, "Pro snadné lisování koncovek drátů"... Odkdy se lisují dutinky na drát?
Já teda nevím, ale dlouhou dobu jsem v práci prodával ng tools nebo GPH což je srovnatelný za jejich přemrštěný ceny.. Teď bereme obyčejný lisovačky s cenou okolo 350kč a ani jeden problém nebyl.. A řekl bych že už jsme jich prodali okolo stovky..
Navíc si moc dobře pamatuju když jsem tady měl ngtools a na srovnání ty nejlevnější takový ty zpřevodovaný, tak na pohled identická stavba kleští jediný rozdíl byla barva a možná materiál plastu rukojeti.. A jestli ty levný mají nějaký míň kvalitní převod člověk nezjistí. Ale prodal jsem jich dost lidem co sem chodí stále a nikdo si nestěžoval..
Díky za rady. Šlo mi i o ty dutinky. Jsou třeba z té alzy ok? Třeba fastony bych po zkušenosti v číně nebral - tenké bláto.
asd1
V lidlu to vidíš, když se nelíbí můžeš vrátit.. alza je prekupnik, to můžeš vzít rovnou z alika. Elektrický věci beru spíš od GME... Kleště, u levných jsou často otrepy po strihani/ lisování, nepřesný tvar/každý kus jinak, jsou z blata atd.,chce to videt. Něco jde poladit něco ne.. ovšem platí to často i pro ty drahy jakože značkový. Levný krimpovacky mám a fungujou dobře...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.