Nejste přihlášen/a.
Ahoj,prosim poradte mi,jak nejlepe postavit detske piskoviste na zahrade.Chtela bych ho ohranicit kulatinou,ale nevim,jak nejlepe,aby se mi nerozpadlo.Piskoviste by melo byt asi 1,5 x 1,5m.
Dekuji za radu
Petra
opravdu nejjednodušší řešení jak píše kiara...otázka je, kolik let třeba takové koupené plastové vydrží, jak je mechanicky pevné...
pokud chcete opravdu vlastní výrobu plus to uspokojení - to já!, koukněte na možnosti a obrázky např. na google.sk/... a na google.sk/...
Kulatina by musela být asi perfektně zpracovaná, aby mezerami nepropadával písek mimo pískoviště. Tak snad raději pomyslet na opracované desky. Za těch pár let sice zhnijou, ale i dítě vyroste a budete shánět přehrávač nebo počítač ...
Já kdysi postavil pískoviště z desek ze starých parkových laviček, dno ze stavební překližky, vnučka dnes už je velká, po pískovišti se jen zakouřilo - v kotli...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.