Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co proti mravencum v boudě?

Od: dera odpovědí: 6 změna:

Vlezli mi do, Vypadá to že tam něco kousají za chvíli mi hoří mi koušou střechu hroznej bordel jako piliny...

Co tam nastříkat, natírat to nejde protože to je nahoře takže něco ve spreji nebo aplikovat V tlakové nádobě, mám, hlavně ale aby to bylo účinné proti mravencům nebo tak něco A současně nesmrdělo nebo nebylo škodlivé pro lidi

děkuji!

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Proti jakémukoliv hmyzu používám WD-40. Sice hmyz nevyhubí, ale zřejmě se mu nelíbí. Rozhodně vosy se odstěhují budovat hnízdo jinam, různí brouci přestanou lést ze zahrady do bytu. Konkrétně mrvence jsem ovšem nezkoumal.

hodnocení

0x

Tu boudu mu vykliďte a vystříkejte, tř. tím, jak radí nade mnou.

we

Koukám ve dečko na všechno

Pane vachmajstr, vy jste hlava. *smich* . Ale to bude tím, že máte místo hlavy kokosový ořech. To bude tak vonět, že mravenec ani pes do boudy už nikdy nevlezou . Pat a Mat s.r.o. zaručeně vždy poradí. *haha*

hodnocení

0x

Spray aby nesmrděl, existuje jen jeden. Vzduch ve sprayi. *haha*. A ten si můžete nastříkat i do...*smich* Jen pozor aby vám nehořelo

hodnocení

0x

Tohle funguje, máme vyzkoušené.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]