Dobrý den, Chci se zeptat chci si zakoupit menší stropní světlo co má 12w místo toho 24w ale nevím jestli mohu vrtat nebo dávat vruty vedle toho co mám navrtaný? Jde mi o to že nevím kde je profil nebo je jedno kde je profil lze dávat vruty všude? A taky nevím kde je elektrika, chci tam jen našroubovat tu menší tyčku na uchycení světla a taky pak vymalovat což jsem sádrokarton nikdy nemaloval u světel. Děkuji za odpověď a omlouvám se za hloupé otázky. Vypadá to že tam ani hmoždinku nemají že jen vruty koukal jsem
Na uchyceni svetla muzete vrtat diru kam chcete. Bud tam bude profil, coz je nejlepsi nebo date hmozdinky do sadrokartonu. hornbach.cz/... Jdou koupit i po kusech, nemusite kupovat cele baleni.
Není to žádná věda. Led přisazená osvětlení jsou tak lehká, že se nemusí do sdk dávat hmoždinka a šroubuje se přímo. Dokonce nemusí být ani vrut do sdk ale stačí jakýkoli do dřeva 3,5 x30 mm a pod. S elektrikou není si třeba lámat hlavu. Obvykle směřuje kolmo vzhůru, jen v málo případech je někde přiskříplá mezi sdk a profil. Pro kontrolu volnosti kabelu stačí zatahat.
Děkuji,hledal jsem stejné větší světlo a bohužel nejde zakoupit aby bylo slabší 30x30 a slabší tak 12w jsou to samé 24w což je silný takže musím volit menší abych měl kolem těch 12w
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.