Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
dneska mám takový kutilský dotaz. Koupil jsem si síťovinu proti hmyzu a vyměnil jsem si ji, stará síť do oken, respektive rám totiž padne jak hrnec na zadek a taky to bylo nejlevnější řešení. Dělal jsem dvoje, do kuchyně a k sobě do pokoje. Kuchyň se mi povedla hezky a síť je relativně napnutá...skoro jako kupovaná. Ale u té druhé se mi to paradoxně až tak nepovedlo, není to nic hrozného ale je trošku volnější po okrajích a v levé horní část.
Má to nějaký vliv na životnost? V nějakém návodu jsem četl, že když je ta sít volnější tak se pak snadnějí trhá, tak nevím jestli ji prohodit s tou kuchyňskou, nebo ty okraje pojistit americkou páskou a nebo to třeba dva roky vydrží a pak klidně koupím za 80kč další síťovinu a vyměním si to. Ta původní síť vydržela 13 let, nevím jakou to má životnost.
Díky a pěkné dny.
A je problem to zkusit napnout znova?
Alespon u tech mych to drzi pouze guma namackana do drazky.
Ale predpokladam, ze uz si to asi zastrihl, takze znovunapnuti by se zrejme nepodarilo?
Nic jineho nez to nechat byt Te asi tedy stejnak nezbyde.
Zda ji chces mit v kuchyni nebo jinde je ciste na Tobe a alespon muzes provest test, zda se ta volna protrhne rychleji. Pak uz budes vedet, zda to je problem nebo ne. 80Kc je prd.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.