Nejste přihlášen/a.
Ahojte, mohl by mi prosím někdo poradit, jakou redukci a jakou hadici mám koupit, když bych chtěla na tento vodovodní vývod napojit hadici na zahradu? Pán ve stavebninách mi poradit nedokázal... Moc děkuji za pomoc
Tyhle kohoutky nejsou určeny pro zahradní hadici. Pro použití na zahradě mají dost omezený průtok. Navíc na hadičník 3/8" určitě nepřipojíte běžnou zahradní hadici. Sice by se na ně dala našroubovat redukce ze 3/8" na 1/2" a následně použít 1/2" hadičník, ale bude to taková dost fušeřina a voda Vám moc nepoteče. Doporučil bych vyměnit celý ten roháček za normální 1/2" zahradní kohout.
Jestli potřebujete zachovat i ten 3/8 vývod, je dobré řešení navržené "clasem".
To sama neurobite, ked sa musite tu pytat. Ak tam uz nikdy nebude umyvadlo, tak teplu vodu zaslepit po demontazi ventilu a namiesto studenej prackovy ventil 1/2 na 3/4 col, potom hadicnik. Druha moznost je na studenu vodu kombi ventil pre bateriu a umyvacku / pracku, kde je 3/4 vystup, potom zase hadicnik. V oboch pripadoch musite mat prax s vodarinou a vediet pakovat zavity, neurvat to pri demontazi a pod.
Už jste někdy zkoušel zalít zahradu s 10 mm hadicí ? Ta je určená pro plynová zařízení (autogen, sporák...)
Vidím, že se ptá žena. Napíšu jak já řeším všechny takové a podobné věci. Tak jak máte tyhle fotky, tak s takovýma v mobilu, vždycky jdu do železářství nebo velkého marketu a s prodavačem vyřeším a koupím. A když už něco i vím, s prodavačem prodiskutuji, protože může mít něco nového, lepšího a nabídne. Říkám tomu Cesta nejmenšího odporu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.