Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Garážová vrata do starých zárubní?

Od: hellosic odpovědí: 6 změna:

Ahoj, chtěl jsem se zeptat, zda je dnes možné, případně kde, koupit nová garážová vrata do starých zárubní ze 70tých let? Aktuálně vidím nabídky nejrůznějších firem, které si přivezou vlastní zárubně, všechno vybourají a to mě připadá zbytečně velký zásah i finance. Díky za případný tip.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Samozřejmě... třeba Trido... trido.cz/... Nebo jiné firmy... je jich spousta po republice.

Pokud se to tam vejde, tak není problém. Rodiče to bez bourání řešili u své garáže.

hellosic
hodnocení

Díky. Mně šlo o to, zda vrata z tehdejší doby neměly nějakou normu, aby si člověk koupil nová vrata, podobně jako si koupíte interiérové dvěře. Tohle jsou všechno firmy, kde vyplňujete poptávky na kompletní servis a nekupujete dveře, které si člověk snadno sám zavěsí na své místo. Prostě vložím "do košíku" dveře a sám si je zavěsím.

Omlouvám se, špatně jsem pochopil otázku... měl jsem za to, že chcete vyměnit stará (nevyhovující či poničená) vrata za nová roletová, bez bourání zárubní. Dvoukřídlá vrata se samozřejmě sehnat dají, ale jestli budou pasovat, je vskutku otázka. Shodou okolností je nabízí i firma, kterou jsem zde již zmínil, stačí projít jejich web.
Spíš bych ale počítal s tím, že vhodné rozměry nenajdete a nakonec budete muset jít stejně do rolety, která se vyrábí na míru.

hodnocení

0x

Stačí sehnat truhláře a ten udělá vrata na míru do starých zárubní.

futra

Tak takhle jsme to před lety dělali my.Místo plechových dal manžel dřevěný.od truhláře a vyplněný polystyrenem.

hodnocení

0x

Tohle seriově neseženeš, takže jedině sehnat šikovnýho truhláře a nechat udělat na míru. Nakonec zjistíš, že udělání nových křídel do starých futer vyjde stejně draho, jako udělání garážovek i s futrem an i se zapravením.

Takže si přeber co je lepší? za stejnou cenu. Jestli komplet nový dveře, nebo jen nový křídla se zkrouceným starým futrem.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]