Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou drážkovačku do zdiva a betonu?

Od: boban® odpovědí: 6 změna:
Ahoj, budu kupovat drážkovačku do cihly a beton.panelu. určitě aby měla dva kotouče, stačí průměr kotoučů 125mm.
Dík

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

km
hodnocení

5x
Doporucuji, abyste si ji pujcil a nekupoval. Jestli to mate na rozvody elektriny, udelate to za den. Pak uz ji nebudete potrebovat.
hodnocení

Díky za odpověď,ale jsem elektrikář. Kolegové mají od Metaba za 12 tKc
Ptám se jestli někdo má zkušenosti s jinými než Metabo nebo PARKSIDE:-D
km

aha

určitě bych si vybral dostatečně výkonou a takovou, která jde dobře napojit na vysavač (tzn., bude třeba koupit i kvalitní vysavač)

půjčil jsme si tuto, byla v pohodě, ale nepoužíval jsem ji s vysavačem (ani nevím, jestli to umí)

obi.cz/...

hujer

No a jestli to chceš na delší dobu (a ještě k tomu na podnikání) Parkside ne! Vyplatí se a proč ne 12 tis?

hodnocení

Hujer
Neříkám že na za 12 tisíc. Zdá se mi taková velká

jirka*
hodnocení

3x
Z vlastní zkušenosti vím, že drážkovačka 1500W se dvěmi kotouči 125mm je téměř nepoužitelná. Ten motor to prostě neutáhne a zastavuje se.
Drážkovačka Hilti 2400W 2x125mm byla podstatně lepší a měla poměrně dobře vyřešeno i odsávání.
Doporučena mi byla drážkovačka se 4 kotouči, pak stačí jen lehce vylámat zbytky v drážce, nemusí se sekat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]