Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kombi. plyn. sporák Indesit K3G5 W - nehoří

Od: york* odpovědí: 11 změna:

Koupil jsem ho s druhé ruky, ale je ještě v záruce a byl téměř nepoúžívaný. Dnes jsem ho napojil na plyn, plyn tam tedy v pohodě jde a jelikož nekouřím, tak nemám sirky ssebou a nepodařilo se mi ho těmi naskakujícímí jiskrami u hořáků zapálit. Musel jsem odjet a věřím že zítra to sirkami půjde ale nechápu, proč to nezapálí ta el. jiskra u hořáku, krerá se mi zdá dosti velká . Je to nový sporák, tak by to mělo být OK. Nemáte zkušenost?

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hop®
hodnocení

2x

Při přepojování sporáku se do potrubí dostane vzduch, který nehoří. Pokud při otočení kolečka plyn syčí, nechte chvíli syčet ať uteče vzduch, pak to většinou chytí, pravděpodobně jste byl při prvním zapalování jen málo trpělivý.

Pak se ozvěte, jak jste dopadl, dík!

york*
hodnocení

No ono když to zkoušíte asi 10x po cca 10 sec , tak nevím, nevím nevím.

hop®

A je od hořáku výrazně cítit plyn?

york*
hodnocení

Cítit je , ale zítra to vyzkouším a možná budete mít pravdu. On je cítit i když je 50/50 se vzduchem. Dám vědět!

hop®

Jestli bylo potrubí plné vzduchu, tak 10x 10 vteřin skrz trysku od hořáku fakt není moc. Nechte to déle. Dějte vědět, dyby to nefungovalo, zkusíme vymyslet neco dalšího, zatím papa...;)

cyril*

Pokud bude zítra ohlas v černé kronice na Nově, tak to už chytlo zcela jistě! *ee*

hop®

Asi opravdu požádám admina o Vaše přejmenování! *smich*

cyril*

Proč ne, pokud je to to jediné co Vám chybí k pocitu naprostého štěstí. ;)

york*
hodnocení

hop

díky za radu, bylo to plné vduchu a už je to OK! Moc díky, člověka hned všechno nenapadne i když je to logické. Ještě jednou děkuji a dávám kladné hodnocení!

alf*
hodnocení

0x

jsou ty plotýnky a krytky na hořáku správně usazené?

york*
16.06.10 13:57
hodnocení

Jo!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]