Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Krytka na vrut plastových dveří a oken

Od: dotaz* odpovědí: 5 změna:

Prosím o radu - máme nové plastové okna a dveře. Dodavatel nedodal krytky na vruty dveří a oken.

Na jiných oknech - před lety nám krytky dodal - viz první foto.

Na můj dotaz zdali nemají ty krytky mi odpověděli že "teď zkrátka dlouhodobě nejsou". (což se mi zdá jen těžko uvěřitelné)

Chci zajít do obchodu se spojovacími mateirály se zeptat zdali je mají.

Prosím o radu zdali ty krytky se prodávají jen na rozteč hlavičky vrutu nebo to jsou nějaké přímo speciální na tyhle hvězdičkové hlavy (není to na klasický křížák) - Viz druhé foto.

Děkuji

Krytka na vrut plastových dveří a oken
Krytka na vrut plastových dveří a oken #2

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

amperr
hodnocení

3x

Hledejte krytka turbošroubu. A drží to za obvodovou hranu, max. to má uprostřed kulatý výstupek...

Rozteč je vzdálenost dvou os nebo dvou středů, s tím krytka nemá souvislost.

google.com/...

dotaz*
hodnocení

Děkuji! To je ono

kmet
hodnocení

2x

Ty krytky tam být nemusí, je to jenom z estetického hlediska, ničemu jinému tam neslouží.

dotaz*
hodnocení

Ano vím, prostě je tam chci

hodnocení

0x

Plastové krytky a plastové záslepky otvorů

https://www.krytka.cz

Mají to v každém lepším železářství a v různých barvách ...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]