Nejste přihlášen/a.
Mám prosbu.Poradíte mě zda v panelovém bytě sádrokarton lepit nebo přišroubovat?Jedná se z 80% o původní dřevotřískové/nebo z něčeho takového/příčky.Zbytek stěn je panel a ten raději nechat naštukovat nebo dát také sádroš.A ještě stropy.Jsou dobré,mají ovšem ty spojovací čáry/prohlubně/.Mám obavy když se to naštukuje tak to v místech těch spojů bude pracovat a praskat.Už se o těchto problémech tady napsalo hodně.Takže - jste tady kluci šikovný,poraďte mě prosím.Díky moc Daniela
zdi bych lepil neb v paneláku obvykle není místa na rozdávání a strop bych zadělal a přetáhnoul mřížkou a poté vše zatočil nebo bych je vůbec neřešil a naopak je třeba i zvýraznil.
Proč vlastně obkládat tu dřevotřísku?
Známý to má v bytě také, tuhle jsme mu to vrtal skrz kvůli anténě, byla to šlupka (tak 15 mm) nejspíš opravdu dřevotřísky, pak asi 5 cm nic a pak zase dřevotříska.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.