Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde sehnat svícen?

Od: luciferkaa* odpovědí: 9 změna:

Dobrý den,

potřebovala bych poradiť kde v Brně můžu sehnat takové ty klasické svícny na jídelní stůl(na klasické svíčky, ne kahance). Nejlépe stříbrné, nerezové nebo z nějakého kovu stříbrné barvy. Viz obrázek, ale můžou být i modernější.

Kde sehnat svícen?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

rob*
hodnocení

4x

v Brně bych se mrknul na masaryčce k Cirmanovi a pak dole na Kobližné k Vichrovi, nezaručuju že tam svícny mají. Pak by něco mohli mít v ascu, scontu ...

Další možnost pohledat na netu, např: mall.cz/...

sebod*
hodnocení

2x

Zkus bazary, vetešnictví :D, starožitnictví. Tam všude se dají najít opravdu krásné kousky

luciferkaa*
hodnocení

chtěla bych spíš něco nového, nepoškrábaného, protože to plánuji dát jako dar.

sebod*

V bazáčí jsou kolikrát úplně nové věci. Třeba to byl nevhodný dárek apod.

Ale mrknu se Ti tady u nás do jedné prodejny. Tam mají nové věci - poháry pro vítěze apod :D. Občas se tam objeví i svícny.

Mrkni i do prodejen pohřební služby - taky je tam mívají

lidus*
hodnocení

2x

Škoda já vám chtěla nabídnout ty co mi tu po babičce zavazí ale zub času je na nich znát. Myslím, že v Bystrci jsem je viděla tak rok zpět ve stříbrnictví v Maxu.

hodnocení

2x

A co takhle IKEA : ikea.com/...

Prostě takové ty velké prodejny s nábytkem...

doplněno 16.06.10 12:51:

Kika, Asko, Jena...

luciferkaa*
hodnocení

tak Ikea mně nenapadla, ale děkuji za typ, rozhodně to tam pujdu zkouknout *palec*

Mají tam plno všelijakých doplňků - tak přeji úspěšný nákup! *slunce*

pt®

Tady jsou stříbrné svícny z ikea, podobné těm na obrázku, myslím, že nejsou z kovu. PT /stařenka/

ikea.com/...

Tady je pár stránek a orázků, kde koupit stříbrný svícen

zbozi.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]