Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Netěsnící manžeta u trubky k WC

Od: milis® odpovědí: 5 změna:

Občas mi ukápne voda z místa kde se odpad WC připojuje k trubce v podlaze. WC mám propojené pomocí trubky s manžetou. Trubka s manžetou je téměř nová. Zdá se mi, že tam mám záchod zastrčený dostatečně.

Díky za rady

hornbach.cz/...

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
A neni to jen kondenzat z nadrzky wc? Pokud ne, tak na netesnost pouzijte neutralni silikon Ravak nebo Soudal.

zaseja
hodnocení

0x

A nemáš náhodou záchod se zadním šikmým odpadem?

Navíc tyhle kolena se šedivou gumou moc dobrý nejsou, ty nepoužívám, radši si zajedu pro kolena s bílou silikonovou gumou, já potřebuju u zákazníků jistotu na léta.

Jestli můžeš, tak sem pošli fotku z boku wc, ještě je možné, že to nemáš dobře na tý manžetě vystředěný

hodnocení

0x
V létě se rosí nádržka, může to být i tohle. Jinak má zkušenost s flexi napojením - vždy po sundání pokud tam bylo již nějakou dobu - bylo nutno koupit nové a vždy na styčných plochách odrápat vodní kámen z mísy, jinak voda kapala. To flexi stojí 150kč a vydrží do dalšího rozmontování po letech...

hodnocení

0x

Osvědčilo se u nových manžet pootočení o 180 stupňů. Pokud to nepomohlo, stačilo namáčknout mezi manžetu a keramiku trochu silikonu

hodnocení

0x

Nepomohlo by obtočit spoj gumovou, natahovací páskou? Nevím jak se jmenuje. Dříve se to dělalo medvědím hovinem. Každý prodavač pochopí, co chcete koupit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]