Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nabobtnala boulicka na kuchyňské lince

Od: lenkab odpovědí: 10 změna:
Dobrý den, prosím o radu - 3 měsíce stará kuchyň a včera jsem objevila, ze na jednom místě (nad indukční deskou) je mírně nabobtnalá boulička. Vaříme jen o víkendech a pokud vznikne vlhkost, samozřejmě ihned utiram. Myslíte, ze je to špatně ošetřené ze strany truhlare a pochodim s reklamaci? Přijde mi mazec, ze se něco takového muže stát po par měsících užívání, kuchyně opravdu levná nebyla
Nabobtnala boulicka na kuchyňské lince
Nabobtnala boulicka na kuchyňské lince #2

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Ať je to z jakéhokoliv důvodů, přepokládá se, že se v kuchyni vaří, je tam horko, vlhko a proto nábytek má být takový, aby obstál. Je třeba reklamovat. Ať se prodejce přijede podívat a hotovo!

hodnocení

0x
Boule se objevila teď, nebo je od začátku?
lenkab
hodnocení

Na začátku nebyla - objevila jsem ji včera
Kde to je? Někde vedle digestoře? Na spodku horní skříňky?
lenkab
hodnocení

Přesně tak

Takže pokud to je na hraně skříňky, je takřka nemožný, aby to bylo nabobtnalý. Tudíž to tam takřka jistě bude od začátku, jen si toho nikdo nevšiml.

To ovšem nic nemění na skutečnosti, že to je špatně a chce to opravu. Při troše šikovnosti by to možná mohlo jít udělat na místě.

hodnocení

0x

Je tam z opacnej strany skrutka? Moze to byt vytlacene prilis dlhou skrutkou, reklamujte to.

To by se neobjevila teď, ale byla by od začátku. Navíc se tam většinou objeví malá prasklina.

hodnocení

0x
Za přemýšlejte čím jste do té linky ťukla,(hrnec)
Nebo pořádně vyzpovídejte děti nebo manžela (přítele)
lenkab
hodnocení

Je to místo, kam se opravdu jen tak tuknout něčím nedá, takže to je opravdu nejmíň pravděpodobný.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]