Nejste přihlášen/a.
Zapravoval jsem jemnou omítkou povrch vysakaných drážek po nových rozvodech elektřiny.
Použitá omítkovina je Hasit Jemná vápenná omítka (štuk).
Opakovaně jak omítka vysychala, se oběvovaly praskliny, které jsem znova a znova opravoval.
Večer bylo vše ok, ráno tento stav na fotkách.
Prosím o posouzení zdali to tak můžu nechat či je li to špatné.
Nebo jestli do praskliny vyplnit omítkovinou na špachtli, nebo to pak se zatře barvou.
?
Děkuji
Jestli jsem to dobře pochopil, tak jsou drážky v celé hloubce zaházeny pouze štukem. Bylo by s podivem, kdyby to nepraskalo.
clas: pod štukem je zdící malta, která udělala hrubé zednické zapravení. (Takhle mi to poradil udělat vedoucí ve stavebninách, tam jsem také kupoval jak zdící maltu tak i štuk).
Tady ten štuk má cca 2-3mm.
Napenetrovat čím?
Dobrý den. Já mám osvětčené a nic nepraská, sádru na sadrokartony pisek jemný a jemny perlit a misto vody disperzní lepidlo.Tím jsem jednou spravil uražený roh(ýstupek u koupelny) a dodnes drží jak cihla.Musel jsem ale vytvořit něco jako tmel a vytvarovat roh.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.