Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer, chtěla sem se zeptat , jako prací prášek používám persil,nebo ariel,ale odolné skvrny mi to kolikrát nevypere,má někdo zkušenost s odstraňovačema skvrn?Jaký je nejlepší? Jaký mám použít? Děkuji za radu.
Na skvrny používám mýdlo s jelenem. Pokud je skvrna takového rázu, že i po "jelenu" zůstane, nezasluhuje po této stránce mé pozornosti - pak celý kus letí, protože je nevypratelný.
No, přece jenom - ještě stojí za to zkusit kyselinu citrónovou. Na skvrny od ovoce, i ty zastaralé, dobře působí, když je posypu kyselinou a zakápnu horkou vodou. Nechám přes noc a pak se uvidí
Když jsem si koupila novou pračku Elektrolux asi před 5-ti lety jeden z nejnovějších a dražších modelů , byla jsem překvapena vynikající kvalitou praní i máchání , i nejlevnějším práškem vyprala mastné skvrny na bavlněných trikách na 30 . Montérky od šmíru byly jako nové a stačilo je dát na 60 s předpírkou. Snížila se nám i spotřeba vody a elektřiny . Tudíž jsem kvalitu prášku na praní vůbec neřešila. Bohužel velmi brzy odcházela ložiska a manželovi došla trpělivosta koupila se nová pračka LG,která nevypere na 30 vůbec nic ani s tím nejdražším práškem.Kvalita praní je naprosto nesrovnatelná.
tak to je také pravda, whirlpoolka byla super, ale občas mi nechávala mapy od prášku na prádle, ať jsem ho tam dala hodně nebo mála. Pak jsem si pořídili electrolux a od té doby s tím problém nemám, pere perfektně a ani se mi nezapírá bílé prádlo, což se mi dříve i přes různé prevence stávalo...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.