Nejste přihlášen/a.
Ahoj, zrušili nám autobusový spoj, tudíž se nedostanu normálně do města jako dřív. Nemám řidičák. Jak to řešíte, když potřebujete nějaké vitámíny nebo léky na rýmu kašel apod? Chtěla bych trošku přejít na bio nebo jak to říct. Necpat do dětí klasické prášky, ale nějaké přírodní věci. Máte odzkoušený nějaký eshop s přírodními věcmi?
Když potřebuju léky, tak je koupím v lékárně, která je přesně k tomuhle určená a prodá mi přesně určené dávky těch potřebných látek v dlouhodobě odzkoušených doporučených kombinacích.
Kdybych do sebe chtěl cpát mraky nejrůznějších ne zcela prozkoumaných aktivních látek v neznámém poměru a neznámé koncentraci, tak půjdu něco narvat do přírody - u toho nikdo nikdy neví, co v tom přesně je a kolik tam toho je, akorát se ví, že to kytky produkují pro vedení chemické a biologické války s ostatníma kytkama, hmyzama a jinýma býložravcema a jsou v tom po těch tisíciletích bojů docela účinné. Ale nějak nevím, proč bych to měl dělat, když je to všechno designované na to, aby to odpuzovalo, nebo rovnou škodilo.
Pokud je děcko nemocné, poslat k doktorce a užívat lék dle jeho doporučení.
Pamatujte ale, že žádné EKO BIO a nevím jaké nesmysly, které Vám vnucují sociální sítě a miliardové rozpočty utopené za reklamu, Vás zdravou ani více bio neudělají.
Pointa: Průmyslově nezpracované a šetrně uvařené potraviny v co nejpřirozenějším stavu. Taková strava je zdravá a zcela nejlevnější. Když měsíčně nartvete 3000 Kč do tablet, nebudete "víc bio nebo jak to říct". Pouze se nacháte zviklat trefnou reklamou, ale děcku bude normální potrava chybět.
Jak poslat, dnes jedině dovézt a ještě v 18 letech nepustit samotný nikam
A chtít po internetu od neznalých anonymů prozradit, jaké látky použít na převití nevalné genetické výbavy a mizerného prostředí blíže nespecifikovaných děcek? Pche! To už je jen pokus o vtip!
To je vyšší biohackerská, o tom má páru max 0,001% populace...(přeloženo = jeden ze 100 000)
Anebo si udelat ridicak, prestehovat se, nebo se otuzovat
Pani nevi co chce a ani co koupit a cim praskovat. Mozna sestinedeli a zmatenost.
Tak me napada: nechat si poradit od tchyne, matky, sousedek. Pri nemoci take tvuj vesnicke obvodak jezdi po obvode a muzes se s nim domluvit ze se u tebe stavi...
Ahoj, přešli jsme také více na přírodno. Dřív jsem tomu nijak nevěnovala pozornost, ale jednou jsme si tak sedli s kamarádkou a bavili se o tom, kdo kolik měl letos viróz a co jsme jim dávali a zjistila jsem, že do nich cpu léky, který někdy snad ani nepomůžou, nebo mi to tak aspoň přišlo... Proto jsme přešli víc na medové věci, různé éterické olejíčky, eukalyptus, různé gelíky apod.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.