Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Domací prostředky

Od: rita odpovědí: 12 změna:

Ahoj. Jsem už nějakou dobu bez chlapa, takže dělám nákupy jednou za čas. Jenže je hrozný to vše tahat. Byli jsme zvyklý udělat jednou za měsíc velký nákup (toaleťák, prášek a pod.) Máte nějaký eshop, kde nakupujete věci do domácnosti, abych to nemusela tahat sama a dovezli to až domů?

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Pořiďte si nového soumara, nebo nakupujte na týden.
Od kdy je toaletní papír těžký?
A práci prášek je snad v maličkých krabičkách.

bramburka
hodnocení

2x

Zkus treba Rohlik.cz. Sousedka tam dela kazdy mesic velky nakup a je moc spokojena. A nektere supermarkety maji taky dovazkovou sluzbu - treba Tesco.

hodnocení

2x

Ahoj,

osobně hodně využívám nákupy přes iTesco, Albert, Rohlík nebo Košík - vyberu si co potřebuju a nechám si to dovézt. V obchodě jsem fyzicky nebyl ani nepamatuju a takto mi to vyhovuje. Nicméně, ceny jsou u některých výrobků vyšší než v kamenném obchodě a online nemusí být vše v nabídce, tak s tím je třeba počítat.

No a na nákupy v kamenných obchodech jsem před časem máme koupil nakupni-tasky-kosiky.heur/... a nemůže si ji vynachválit. Lehká, velmi hladký chod a nemá s ní problém odvézt i těžký nákup.

hodnocení

1x

Na takové případy je šikovná taška na kolečkách, kamarádky s nimi nakupují a jsou spokojené.

evatala
hodnocení

1x

Ahoj, taky jsme to řešili a děláme vždy nákupy jednou za 14 dní. Případně když je potřeba tak dříve. Drogérii, přírodní přípravky a kosmetiku nakupuji tady Kosmetika | Alpík/... a mají tam takovýty síťovky - síťované tašky, které byly kdysi dávno, když jsme byli malí. No a když jdeme na nějaké narozky, tak tam mají i dárkové sady.

hodnocení

0x

Kde bydlíš?

ben®
jak123 - opravdu je to pro radu k dotazu důležité? Když tazatelka napíše třeba Kolín nebo Ostrava, tak Vaše rada bude jiná?

Když nevíš, tak nestrkej čmuchák do čeho ti nic není. Samozřejmě, že bude jiná.

ben®
jak123 - co se hned rozčilujete? A svůj email, kam má tazatelka napsat, tentokrát (jako jste to už zde několikrát udělal) nevložíte ?

Až budeš vědět kolika lidem jsem tak pomohl taj se nebudeš starat. Nejsi zajímavý!

ben®
jak123 - hlavně, že se nezlobíš. A když už si začal tykat, tak to budem asi kámošit, ju?

Jo, klidně, pokud nejsi pako. Pěknou sluníčkovou neděli!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]