Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Domací prostředky

Od: rita

Ahoj. Jsem už nějakou dobu bez chlapa, takže dělám nákupy jednou za čas. Jenže je hrozný to vše tahat. Byli jsme zvyklý udělat jednou za měsíc velký nákup (toaleťák, prášek a pod.) Máte nějaký eshop, kde nakupujete věci do domácnosti, abych to nemusela tahat sama a dovezli to až domů?

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Pořiďte si nového soumara, nebo nakupujte na týden.
Od kdy je toaletní papír těžký?
A práci prášek je snad v maličkých krabičkách.

bramburka
hodnocení

2x

Zkus treba Rohlik.cz. Sousedka tam dela kazdy mesic velky nakup a je moc spokojena. A nektere supermarkety maji taky dovazkovou sluzbu - treba Tesco.

hodnocení

2x

Ahoj,

osobně hodně využívám nákupy přes iTesco, Albert, Rohlík nebo Košík - vyberu si co potřebuju a nechám si to dovézt. V obchodě jsem fyzicky nebyl ani nepamatuju a takto mi to vyhovuje. Nicméně, ceny jsou u některých výrobků vyšší než v kamenném obchodě a online nemusí být vše v nabídce, tak s tím je třeba počítat.

No a na nákupy v kamenných obchodech jsem před časem máme koupil nakupni-tasky-kosiky.heur/... a nemůže si ji vynachválit. Lehká, velmi hladký chod a nemá s ní problém odvézt i těžký nákup.

hodnocení

1x

Na takové případy je šikovná taška na kolečkách, kamarádky s nimi nakupují a jsou spokojené.

evatala
hodnocení

1x

Ahoj, taky jsme to řešili a děláme vždy nákupy jednou za 14 dní. Případně když je potřeba tak dříve. Drogérii, přírodní přípravky a kosmetiku nakupuji tady Kosmetika | Alpík/... a mají tam takovýty síťovky - síťované tašky, které byly kdysi dávno, když jsme byli malí. No a když jdeme na nějaké narozky, tak tam mají i dárkové sady.

hodnocení

0x

Kde bydlíš?

ben®
jak123 - opravdu je to pro radu k dotazu důležité? Když tazatelka napíše třeba Kolín nebo Ostrava, tak Vaše rada bude jiná?

Když nevíš, tak nestrkej čmuchák do čeho ti nic není. Samozřejmě, že bude jiná.

ben®
jak123 - co se hned rozčilujete? A svůj email, kam má tazatelka napsat, tentokrát (jako jste to už zde několikrát udělal) nevložíte ?

Až budeš vědět kolika lidem jsem tak pomohl taj se nebudeš starat. Nejsi zajímavý!

ben®
jak123 - hlavně, že se nezlobíš. A když už si začal tykat, tak to budem asi kámošit, ju?

Jo, klidně, pokud nejsi pako. Pěknou sluníčkovou neděli!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]