Nejste přihlášen/a.
Ahoj. Jsem už nějakou dobu bez chlapa, takže dělám nákupy jednou za čas. Jenže je hrozný to vše tahat. Byli jsme zvyklý udělat jednou za měsíc velký nákup (toaleťák, prášek a pod.) Máte nějaký eshop, kde nakupujete věci do domácnosti, abych to nemusela tahat sama a dovezli to až domů?
Ahoj,
osobně hodně využívám nákupy přes iTesco, Albert, Rohlík nebo Košík - vyberu si co potřebuju a nechám si to dovézt. V obchodě jsem fyzicky nebyl ani nepamatuju a takto mi to vyhovuje. Nicméně, ceny jsou u některých výrobků vyšší než v kamenném obchodě a online nemusí být vše v nabídce, tak s tím je třeba počítat.
No a na nákupy v kamenných obchodech jsem před časem máme koupil nakupni-tasky-kosiky.heur/... a nemůže si ji vynachválit. Lehká, velmi hladký chod a nemá s ní problém odvézt i těžký nákup.
Na takové případy je šikovná taška na kolečkách, kamarádky s nimi nakupují a jsou spokojené.
Ahoj, taky jsme to řešili a děláme vždy nákupy jednou za 14 dní. Případně když je potřeba tak dříve. Drogérii, přírodní přípravky a kosmetiku nakupuji tady Kosmetika | Alpík/... a mají tam takovýty síťovky - síťované tašky, které byly kdysi dávno, když jsme byli malí. No a když jdeme na nějaké narozky, tak tam mají i dárkové sady.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.