Dobrý den, nemáte někdo zkušenost s bílým klasickým záchodovým prkýnkem? Kupovali jsme v Lídlu a po necelých dvou letech prasklo, vrátili nám peníze a teď bych chtěl koupit nějaké standartní co vydrží, klasické bílé. Nemáte někdo zkušenosti? Děkuji
Jakékoliv prkénko ze silného plastu (případně laminované dřevěné). A hlavně nekupovat takové věci mezi houskami v Lídlu, ale v prodejně, zabývajícími se přímo takovým zbožím.
Alcaplast doplněno 12.07.24 12:48: Mimochodem bytelný alcaplast s brzdiči je za cenu základního shit "originálu". Musíte podle tabulky najít správný model.
Dlouho jsem mnel stejný problém..vždy jsem koupil to nejlevnější a prd jsem se v tom vyznal .až asi na popáté .vždy vydržel i jen měsíc .to musíte jak vydite silny plast..ty slabé hned praskají..opravdu silný plast..mám ho už léta...a zaplaťpánbůh...
Máme z Lidlu duroplast s potiskem na víku a zpomalováním za pětistovku. Jen v zimě to víc chladí oproti alcaplastu, ale není to žádná hrůza. Ještě ho nemáme ani rok…
Dobrý večer, máme z Lídlu prkýnko ze silného materiálu, prasklo to až nechápu jak. Jinak při výběru třeba toho alcaplastu je možné vybrat jakékoliv nebo je několik rozměrů? Děkuji
My máme nad záchodem bojler a kdysi nám epoxidové prkýnko prasklo, když si na něj manželka při šudlení bojleru stoupla. A to má 50 kg, ale lokální zátěž to samozřejmě nesnese, protože prkýnko leží jen na pár bodech. Navíc se může stát, že ve výsledku tam není rovina a některé z opěrných bodů pak jsou v luftě. Čož byl náš případ, u dalšího kusu jsem musel trochy seříznout silikonové patky, abych dosáhl plného dosednutí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.