Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výběr záchodového prkýnka

Od: tondas odpovědí: 8 změna:
Dobrý den,
nemáte někdo zkušenost s bílým klasickým záchodovým prkýnkem?
Kupovali jsme v Lídlu a po necelých dvou letech prasklo, vrátili nám peníze a teď bych chtěl koupit nějaké standartní co vydrží, klasické bílé.
Nemáte někdo zkušenosti?
Děkuji

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Jakékoliv prkénko ze silného plastu (případně laminované dřevěné). A hlavně nekupovat takové věci mezi houskami v Lídlu, ale v prodejně, zabývajícími se přímo takovým zbožím.

hodnocení

2x
Alcaplast
doplněno 12.07.24 12:48: Mimochodem bytelný alcaplast s brzdiči je za cenu základního shit "originálu". Musíte podle tabulky najít správný model.

hodnocení

2x

Vydrzi i hrubsi zachazeni. triker.cz/...

hodnocení

2x
Ze silného duroplastu, takové, jaké vidíte třeba na WC v Ikea a podobně, kde musí vydržet stovky, nebo tisíce "zákazníků" denně.

radek123
hodnocení

2x
Dlouho jsem mnel stejný problém..vždy jsem koupil to nejlevnější a prd jsem se v tom vyznal .až asi na popáté .vždy vydržel i jen měsíc .to musíte jak vydite silny plast..ty slabé hned praskají..opravdu silný plast..mám ho už léta...a zaplaťpánbůh...

hodnocení

2x
Máme z Lidlu duroplast s potiskem na víku a zpomalováním za pětistovku. Jen v zimě to víc chladí oproti alcaplastu, ale není to žádná hrůza. Ještě ho nemáme ani rok…

tondas
hodnocení

Dobrý večer,
máme z Lídlu prkýnko ze silného materiálu, prasklo to až nechápu jak.
Jinak při výběru třeba toho alcaplastu je možné vybrat jakékoliv nebo je několik rozměrů?
Děkuji
Výběr záchodového prkýnka
My máme nad záchodem bojler a kdysi nám epoxidové prkýnko prasklo, když si na něj manželka při šudlení bojleru stoupla. A to má 50 kg, ale lokální zátěž to samozřejmě nesnese, protože prkýnko leží jen na pár bodech. Navíc se může stát, že ve výsledku tam není rovina a některé z opěrných bodů pak jsou v luftě. Čož byl náš případ, u dalšího kusu jsem musel trochy seříznout silikonové patky, abych dosáhl plného dosednutí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]