Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
Chci se zeptat je nějáká metoda aby se mi někdo přestal hrabat v popelnici?Bohužel to už trvá pár měsíců ale začiná mi to vadit,vždy když jsem tam hodil pytel na dno tak po týdnu byl z ničeho nic diravý byl to vždy spodní pytel další ostatní v pořádku žádná díra a popelnice je nová plastová takže žádná díra.Vedle mě bydlí paní sousedka co je v důchodu takže mám podezření,takže jsem ji řekl jestli o někom neví jestli někoho neviděla atd abych nikoho neobvinoval,spodní pytel byl v pořádku takže se mi to potvrdilo kdo to byl,ale tedka tam mám v popelnici už 3 pytel a ten horní je zase roztržený přitom ten pytel dávám do druhého pytle aby se neroztrhl nebo něco takového a když je dám do popelnice tak jsou celé.Neví někdo prosím co dál jestli si popelnici schovat do Koje nebo navrtat dírku a na řetázek zamykat,napadlo mě ještě napsat papír zatavit do folie a nalepit na popelnici aby se mi tam nikdo nehrabal něco takovýho a nebo v poslední řadě dát kameru?Děkuji za rady a omlouvám se.
Popelnice je na odpad, jestli je tam pytel, nebo ne, je úplně jedno. Jestli to někdo přehrabuje je také jedno, pokud tam kolem neudělá binec. Nechápu, co vám vadí. Jednou je to v popelnici a tím to pro mě končí. A není žádná povinnost dávat tam odpad jen v pytlích. Hodím tam co potřebuji zahodit.
Vám je to jedno, ale jinému to může být nepříjemné, pokud se někdo hrabe v jeho popelnici, jedná se vlastně o narušení soukromí. Řešením je popelnici zamknout.
orion - sledování popelnice - podivné hobby. Mě v podstatě nezajímá, pouze zkontroluji jednou za týden, zda ji vyvezli.
Proč Vám vadí děravý pytel? Do popelnice lze házet odpadky i jen tak volně, žádný pytel není potřeba (jen může dojít ke znečištění popelnice). A když něco vyhodím, je mi celkem jedno, jestli si to někdo vezme. Ve větších městech není výjimečné, že obsah pravidelně probírají bezdomovci. Jiný problém by byl, kdyby při tom někdo kolem popelnice dělal bordel.
Teda Vaše starosti bych chtěl mít...
Ono je to totiž ta samá osob,nechci psát kdo ale tuším kdo to je,vždy pytel zabalím ještě do druhého pytle a vložím opatrně do popelnice tzakže nemá šanci že by jen tak praskl ale ten dotyčný vezmě klacek a jen to prohrabe to je vše ale jen jeden pytel jinak další jsou neporušené
Prohrabává klackem...
Tak to by ho mohl vyléčit nafouklý balonek a psí hovna navrchu, jak tu někdo radil
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.