Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

OSB na CW profil

Od: mixna® odpovědí: 12 změna:

zdravím,
je dobrý nápad dát osb na cw profily? Potřebuju dost srovnat zdi v dílně a myslím že by se mi to dělalo líp než latě.

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Proč ne, je to dobrý nápad na profily CW se dává i jiné věci, nežli sádroš.

Ale když dáte latě místo CW profilů, bude to lepší pro šroubování...

hodnocení

Dekuji,
muzu se jeste poptat .. na podlahu dam UW profil, ale mam otevreny strop, tak tam ji nepridelam :) co se tam prosim dava?

Bohužel jsem Vás nepochopil.

Máte foto?

hodnocení

mam podlahu .. dve bocni zdi .. ale nemam strop (bude to jen do 3m oblozene)

OK, už je to lepší, a stěna z CWprofilů, nebo latí budu od stěny vzdálená asi 5-10cm?

To se použijí přímé závěsy na CD profil, potřebné délky.

hodnocení

presne tak
UW na podlaze
CW na boku
CD rošt .. ty závěsy to jsem tak myslel
jen mi slo o tu horni listu co se dava na strop .. kdyz tam "strop je" .. ale ja koncim 3 m a zed pokracuje jeste vys .. tak tam to horni UW nedam.

ak tam to horni UW nedam.***to nevadí, konec každého CW profilu přichytíte ke stěně,

Dole bude UW, do něj CW, nebo něco podobného. CW profil uchytíte po metru přímým závěsem, takře budete mít na každém CW 3 ks přímáků.

Ale jsou i další možnosti, třeba s CD profily. Je to dle možností a zatížení

fachmani.cz/...

knaufpoint.cz/...

a je jedno, co dáte jako opláštění..

hodnocení

Dekuju vsem za rady .. za chvili to budu snad taky mrskat jak profik :)

Držím palce, ať to dobře dopadne, každý jednou začínal, Chybami se člověk učí

hodnocení

Tak takhle jsem dopadnul :) Moc díky za rady .. (ten holý hořejšek ještě budou police)

OSB na CW profil

šikula, je vidět, že se v životě neztratíte..

hodnocení

0x

Nevím jestli je to dobrý nápad. OSB je dřevo a bude se chovat jinak než sdk. Ale můžete trochu experimentovat. Pokud je v dílně sucho, můžete to zkusit. Za výsledek neručím.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]