Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký hrnec na fritování

Od: lidumil odpovědí: 11 změna:

Dobrý den,

chtěl bych si pořídit hrnec na fritováni. Ale ne elektrický. Normálně aby šel i na plynovou plotnu. Nejlépe nerez. Máte stím někdo zkušenosti?

Díky

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Myslím,že chcieť niečo,neznamená,že to aj existuje. Fritovací hrniec je o tom,že sa tam reguluje teplota oleja. Ako by ste chceli regulovať teplotu oleja na plynovom šporáku?

doplněno 09.07.24 23:59:

Magdon, hrniec so sitkom,nie je fritovací hrniec,to,že si ho tak niekto pomenuje,papier znesie.

re4zon
Nerez hrnec, bezdotykovy nebo zapichovaci teplomer a trocha skillu *smich*

Že něco neznáte neznamená, že to neexistuje. ;)

My měli doma fritovací hrnec na sporák už někdy v polovině 60 let minulého století.

lidumil
hodnocení

Ano existuje to. Proto mě zajímali zkušenosti přímo s nějakým výrobkem. Co sem tak na netu našel tak mi to připadalo jako čína. Hledám něco bytelného a fungujcího ...

re4zon
Tak si proste kup kvalitni nerezovy hrnec a cednik, nic jineho k tomu nepotrebujes. Bavime se o tom, ze na plynu to neni ani tak o nadobe, jako o hlave, musis si to hlidat. Nebo jakou vesmirnou technologii si predstavujes na ohrati oleje v hrnci?
lidumil
hodnocení

Tak určitě v plecháčku to bude fungovat jinak než s něčím co má třeba dvojité dno .. Proto mě zajímají zkušenosti ... Pokud s tím nemáte zkušenosti tak nevím proč reagujete ...

hodnocení

0x
Třeba v ikei prodávali nerez hrnec a do něj se dal přikoupit přesně pasující koš na fritování nebo taky síto ve kterém se vařily těstoviny. Obé máme. Výkon ohřevu ale budete s plynem jen odhadovat, mnohem lepší na regulaci by byla indukce s přesně danou stupnicí. Už proto, že hřeje rovnoměrně po celém dnu.
lidumil
hodnocení

Tak jasně že indukce by byla lepší. Mě ale zajímají zkušenosit s plynem, chci si fritovat v pergole a tam mám plyn...

No fungovat to bude - v závislosti na (ne)šikovnosti kuchtíka. Prostě nebudeš mít pod kontrolou teploty, ale na pár použití ročně to oželíš. Jinak fritovat se dá i v obyč woku. Takhle to dělá každý druhý ťaman.

hodnocení

0x
Vypadá to na nějaký shit, stránky pofiderní. Ale principielně by něco takového v dobré kvalitě mohlo být fajn alternativa.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]