Nejste přihlášen/a.
Nemůžu se zbavit vodního kamene na dveřích u sprchového koutu. Dřív jsem je čistil eko čističem na bázi vinného octa. Byla to práce na půl dne ale šlo to. Teď nic nezabírá. Vyzkoušen klasický ocet, HG pěnový čistič na odolný vodní kámen, W5 z Lidlu, směs octa a jedlé sody. Pořád po uschnutí zůstávají vidět mapy.
Máte někdo tip co s tím, co na to použít a opravdu to funguje?
Máte někdo tip co s tím, co na to použít a opravdu to funguje?
8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
1x
Já bych nepoužívala nic abrazivního. Možná jsou dveře už jemně poškrábané a v těch drápancích ulpívají vápeníté usazeniny lépe, pak jdou hůře odstranit, dalším dřením to jen zhoršíte a tak dokola.
Někde chválili Pulirapid, ale nemám vyzkoušeno. Mně funguje ta pěna HG a na to přípravek, aby voda neulpívala (myslím je to Ravak "kondicionér").
clas®
0x
ben®
0x
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]