Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou střešní krytinu na přístřešek

Od: aloisb® odpovědí: 9 změna:

Nevím, jaká by byla vhodná střešní krytina na přístřešek, na kterém mi už dosloužily asfaltové vlnovkové panely. Padající větve mi v nich dokonce už udělaly díry a vlnovky sou celé zanesené hnijícím listím. Podkladem krytiny jsou latě ve vzdálenosti cca 0,5m.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

7x
Vlnity plech. hornbach.cz/...
hodnocení

Díky, zajedu tam s vlekem.

hodnocení

3x

Trapézové plechy.

zbozi.cz/...

A na různých "Bazarech"se dají sehnat v nabídkách i kolem 150,-Kč/1 m2.

h2o
15.07.24 10:49

i 99/m2

hodnocení

2x

Tu samou,co máš na chalupě.

hodnocení

Jak můžete vědět, co mám na chalupě?

Nevím,ale aby to vypadalo,tak bych dal stejnou.

spu
hodnocení

0x

Řeším podobnou mrzutost. Mně se v těch vlnách zas daří myším a holkám dělá zle, kyž se jim nad hlavou prohání myšata. Vlnovca strhnu, na latě dám OSB desky o síle 15 nebo 18 mm a na to asfaltový pás modifikovaný.

h2o
hodnocení

0x

Pokud byste vykacel stromy, tak lze pouvazovat i o krytine z fotovoltaickych panelu. Vychazi to snad uz i kolem 1.000 Kc/m2 a taky slunecni energie dopada 1.000 Wp/m2 :)

Ale to se musi trochu umet a myslet do budoucna.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]