Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám větší množství česneku. Jak ho mám uchovat v paneláku. Myslela jsem si udělat z něho česnekovou pastu. Ale nenašla jsem nikde jak se to dělá. Poradí mi někdo? A nebo nějaký jiný způsob jak uchovat česnek. Děkuji
Já jsem vyráběla mnohokrát. Do pivního půlliru nasypu oloupaný česnek a zaliju olejem Nejlépe olivovým tak, aby hladina byla nad česnekem. Ponorným mixerem vymixovat dohladka. Když je to husté, přililu olej. A pak ve skleničce od jogurtu ve dveřích lednice vydrží v pohodě až do příštího roku, do nového.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.