Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak spočítat potřebnou barvu na fasádu?

Od: ivanac odpovědí: 9 změna:

Dobrý den,jsem na výpočty netechnický typ. 1) Jak spočítám potřebný objem barvy na fasádu,když vím od výrobce,že 1 l = 8 - 10 m2. Spočítám tedy šířku domku krát výšku domku a vyjdou mi metry čtvereční plochy fasády?

2) jsem vdova,nejsou peníze. Ráda bych fasádu natřela v případě nutnosti sama. Nátěrovou barvu vybranou mám. Existuje nějaký nástroj na teleskopické tyči, kterým bych to ve výšce natřela? Profi to nebude,ale lepší něco než nic.Fyzicky jsem zdatná a domek není velký.

Děkuji.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

spu
hodnocení

2x

Tak u nás jsou schopni v prodejně barev vše spočítat, doporučit vhodnou barvu a vybavit vším potřebným.

ivanac
hodnocení

0x
Oprava:barvu už mám spocitanou.Problem mám v hledání nástroje,v nejvyšším místě má fasáda přes 6 m.Dekuji
halamus

Snad jste brala do úvahy všechny (čtyři?) strany domu, které budete natírat, protože v úvodním dotazu máte jen šířku domu krát výšku, to by stačilo na jendnu širší stranu domu.

sduu

co když je to řadovka? ta má jenom dvě strany natíratelné...*nevi*

plavets
hodnocení

0x

Asi bych sháněla v okolí u zedníků a vypůjčila si lešení tak, aby jste dosáhla na tu výšku 6 m.

matts

*haha* a rovnou i zedníky aby ho přivezli a postavili co?

To už bude levnější i ten malíř, kterej to zvládne z žebříku.

mirekkc
Přesně tak,půjčení lešení, montáž,dovoz, demontáž...Platil jsem to loni a padly na to úspory

sduu
hodnocení

0x

A není kapitalisticky levnější jít pracovat a nechat to natřít někoho jiného (= za kolik pracujete Vy - práce natěrače)

Žebřík tak 5m, to by mohl být i dvoják

mirek1*
A víte,za kolik natírá firma?navíc ta bude trvat na lešení atd.objednaval jsem loni a byla to pěkná pálka

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]