Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nové chladničky cvakají?

Od: mirek2® odpovědí: 11 změna:

Zdravím,

máme kombinovanou ledničku Electrolux z roku 2006 (objem 210 + 60 litrů) a kromě toho, že v létě běží asi 90 % času, se ozývají rozmanitá nepravidelná "cvakání" či "klapání".

Netuším, jestli to bylo od začátku.

Dělají to i nové chladničky, nevíte?

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
My koupili před cca dvěma roky Samsung. Necvaká, je neskutečně tichá, ani nevím že jede...ale jen do doby, než "potřebuje něco udělat", to je vám pak taková neskutečná rána, že mě to vyndá z obýváku z gauče.
Jj, taky to tak máme. Nějaká klapka či co tam občas silně pleskne. Jinak lednica fajn...
Děkuji za uklidnění, jsem ráda že v tom nejsem sama *smich* Ano ano, lednice je jinak moc super.

Tak to jsme rádi, že v tom nejste sama. Až vás budou bolet kolena, příště tu někdo napíše, že ho bolí taky a to bude stačit k vašemu štěstí .*smich*

Mě stačí ke štěstí málo... Jsem zvyklá radovat se z kdejakých maličkostí *srdce* Takže i případná sdílená bolest kolene bude hned o něco slabší *smich*

hodnocení

0x
Asi ne vsechny budou uplne tiche. Vybiral jsem na Heurece podle recenzi. Novou LG lednicku z roku 2023 ani neslysim, ze jede.

hodnocení

0x

Také mi dva poslední roky lednička cvaká, předtím to nedělala.Vždy takové hlasité lupnutí, jakoby se rozpadala skříň

hodnocení

0x

To vůbec nic neznamená. Na možnost různých zvuků upozorňuje Electrolux v návodu. Horší je to, jestl běží tak dlouho. Zkontrolujte spotřebu elektroměrem.

hodnocení

0x
U té naší lednice se taky občas ozývají praskavé zvuky a prý to dělá automatické odmrazování. Dělá to už léta a funguje normálně.

Že by povolovaly ledy?

belus
hodnocení

0x

Tak moja chladnicka s mrazakom ( Snaige Soft plus ),ked ide ,tak to krochti,vrzga,knuci... Neviem co to sposobuje.Ma niekto s tym podobnu skusenost?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]